El divendres 17 de novembre de 2023 es celebrarà el Congrés Internacional ACE de l'Enologia…
MASILVA, renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
M.A.SILVA El Grupo M.A.SILVA, fundado en 1972 por Manuel Alves da Silva, actual presidente, ha…
El Torelló 2a (2 anyades) 18/19 Brut Nature és una edició limitada i singular que expressa…
L’ESVICC i la DO Pla de Bages concedeixen 5 beques d’estudis relacionats amb la vinya i el vi
Els alumnes becats tenen petits projectes vitícoles al Bages Les beques són al 50% en…
La WINETRUCK de la DO Catalunya tanca amb èxit la setmana del llibre en català
La Denominació d’Origen Catalunya ha estrenat en aquesta edició de la Setmana del Llibre en…
Jean Leon mostra el potencial de la varietat ancestral forcada amb el nou vi experimental FO-22
De producció limitada, és un dels pocs vins elaborats amb aquesta varietat prefiloxèrica, plantada a…
AEB Group anuncia SimonPietro Felice com a nou CEO, a partir del dia 1° setembre…
L'estudi del Departament de Química Analítica i Química Orgànica, que es basa en un mostreig…
La verema 2023 de la DO Montsant, la més primerenca de la seva història
La verema a la Denominació d’Origen Montsant va començar oficialment el 17 d’agost, tot i que la primera…
El celler Cuscó Berga, ha obtingut recentment el reconeixement per dos dels seus escumosos: Cuscó…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 69
- Go to the next page