Notícies del sector
Torelló 2a, el nou projecte Microvinificacions del celler
El Torelló 2a (2 anyades) 18/19 Brut Nature és una edició limitada i singular que expressa …
La WINETRUCK de la DO Catalunya tanca amb èxit la setmana del llibre en català
La Denominació d’Origen Catalunya ha estrenat en aquesta edició de la Setmana del Llibre en …
Jean Leon mostra el potencial de la varietat ancestral forcada amb el nou vi experimental FO-22
De producció limitada, és un dels pocs vins elaborats amb aquesta varietat prefiloxèrica, plantada a …
Nou CEO a AEB Group
AEB Group anuncia SimonPietro Felice com a nou CEO, a partir del dia 1° setembre …
Premis i reconeixements
El celler Cuscó Berga, ha obtingut recentment el reconeixement per dos dels seus escumosos: Cuscó …
Família Torres introdueix la pastura amb animals en la gestió sostenible dels seus boscos
El celler col·labora amb pastors de cabres i amb l’associació Forest Horses en un projecte …
Jornada sobre el macabeu a la DO Tarragona
Els investigadors de l’INCAVI, Claustre Grau i Lluís Giralt han participat a la jornada tècnica …
Família Torres lidera un projecte de R+D per aconseguir cultius sostenibles, resilients i eficients gràcies a la tecnologia
SmartCrops5.1 es basa en el desenvolupament de bessons digitals per optimitzar els recursos i la …