Notícies del sector
Balcells: “L’aplicació de la tecnologia Blockchain permet reforçar la traçabilitat i la genuïnitat del producte i la simplificació dels tràmits administratius”
L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) presenta la seva estratègia tecnològica basada en …
La verema de la DO Tarragona finalitza amb reducció de la producció i una gran qualitat del raïm
La Denominació d’Origen Tarragona dona ja per finalitzada la seva verema 2023, i ho fa molt satisfeta per l’estat sanitari …
Josep Lluís Bonet i M. Rosa Blanch, al jurat del 22è premi d’enologia Jaume Ciurana de la URV
Josep Lluís Bonet, president de la Cambra de Comerç d’Espanya, i M. Rosa Blanch, presidenta …
Juan Torres Master Distillers suma també dues medalles d’or per al seu brandi Torres 20 …
L’ACE-CEEC assisteix a l’acte de donació de la biblioteca vitivinícola d’Eduard Puig Vayreda
El sommelier participa a l’acte públic de donació de la biblioteca particular de l’enòleg empordanès …
Torna la Jornada de Portes Obertes als cellers elaboradors de Cava
21 cellers participen en la iniciativa i totes les visites seran amb reserva prèvia Aquest …
Newsletter ICSURO
PRESENTEM 4 ESTUDIS AL CONGRÉS INTERNACIONAL CSA 2023 La Fundació Institut Català del Suro ha assistit al 4th …
CORPINNAT homenatjarà Xavier Gramona en la segona edició de la Nit de Verema
Un homenatge al qui ha estat un dels fundadors i el primer president de CORPINNAT, Xavier …