Estudiants URV

El dia 28 de març de 2014 a Tarragona, es va signar un conveni de col·laboració entre la Facultat d’Enologia i l’Associació Catalana d’Enòlegs (ACE), en commemoració del vint-i-cinquè aniversari dels Estudis Universitaris d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, el qual beneficia als estudiants que cursen assignatures de segon, tercer i quart curs del Grau d’Enologia.

Si ets estudiant a la URV, pots preassociar-te a l’ACE

Si sou estudiants de segon, tercer i/o quart curs del grau d’Enologia podeu preassociar-vos a l’Associació Catalana d’Enòlegs com a membre estudiant, i començar a relacionar-vos amb altres companys i companyes de professió i conèixer el funcionament de l’Associació Catalana d’Enòlegs.

La preassociació és gratuïta.

Fins quan es pot estar preassociat?

Fins al moment que s’obtingui el títol de Grau en Enologia i pugui accedir a la col·legiació.

Formulari de preassociació a l’ACE

Aquest formulari, emplenat i signat, s’ha d’enviar a ace@enolegs.cat en format pdf, juntament amb còpia de la matrícula del curs que s’està realitzant en el moment de fer la preinscripció, o resguard de la URV. Si la signatura és manuscrita, un cop omplert cal imprimir-lo, signar-lo, escanejar-lo i enviar-lo per correu electrònic.

Serveis

l’ACE posa a l’abast dels estudiants d’enologia que es pre-associen tota la informació que genera l’associació i la participació en una sèrie de serveis:

autumn-g78f21d99d_1920

Assistència a les assemblees anuals sense veu ni vot.

wine-leaves-gab8d45e10_1920

Descompte al congrés tècnic i a la Nit de l’Enologia.

pexels-photo-6902854

Preferencia d’inscripció al Taller de Tast de l’ACE

laptop-gf9acf7d8f_1920

Possibilitat d’obtenir un correu corporatiu @enolegs.cat

pexels-bruno-cantuária-774454

Assistència a jornades i conferències tècniques

pexels-photo-225229

Subscripció a la Revista d’Enologia ACE i als sumaris digitals d’Acenologia

Red grape bunches hanging from vine in sun light

Accés a Enoreports, servei d’informació científica per a professionals de l’enologia