Comunicats ACE-CEEC
L’ESVICC i la DO Pla de Bages concedeixen 5 beques d’estudis relacionats amb la vinya i el vi
Els alumnes becats tenen petits projectes vitícoles al Bages Les beques són al 50% en …
Una recerca de la URV permet establir diferents punts de maduració òptims de la fruita per ampliar-ne les possibilitats comercials
L’estudi del Departament de Química Analítica i Química Orgànica, que es basa en un mostreig …
La verema 2023 de la DO Montsant, la més primerenca de la seva història
La verema a la Denominació d’Origen Montsant va començar oficialment el 17 d’agost, tot i que la primera …
Un estudi de Harvard associa el consum moderat d’alcohol amb una menor probabilitat de sofrir una malaltia cardiovascular
Confirma también que el riesgo de padecer un evento cardiovascular más grave, como un infarto …
Mor Antoni Canals, fundador de les caves Canals Nadal
Des de la dècada dels anys vuitanta que embotellaven els seus propis vins des del …
Newsletter de Juliol de l’ICSURO
NOU MATERIAL BIODEGRADABLE AMB TAPS DE SURO RECICLATS El projecte SUR3D ha desenvolupat un nou material biodegradable a …
Juan Torres Master Distillers, la divisió dedicada a l’elaboració de destil·lats de Família Torres, llança …
Pere Bové, nou president de la DO Terra Alta
Dimecres va tenir lloc a la seu de la Denominació d’Origen Terra Alta a Gandesa la sessió …