Comunicats ACE-CEEC
El pròxim 29 de setembre se celebra la inauguració de la mostra i la presentació …
Arriba una nova edició de la Mostra de Vins amb DO Terra Alta a la Festa del Vi de Gandesa
La 36a edició de la Festa del Vi arrencarà a Gandesa el pròxim divendres 3 de novembre. Al llarg del cap de …
La DO Montsant reprèn l’activitat internacional amb la visita d’un grup d’importadors dels EUA
La Denominació d’Origen Montsant reprèn aquesta segona quinzena d’octubre la seva activitat internacional després d’uns anys en què …
Josep Maria Puiggròs: “He vist una evolució extraordinària del vi català”
La seva trajectòria es fa difícil de resumir en un article i poques paraules. L’Enginyer …
L’ESVICC i la DO Pla de Bages concedeixen 5 beques d’estudis relacionats amb la vinya i el vi
Els alumnes becats tenen petits projectes vitícoles al Bages Les beques són al 50% en …
Una recerca de la URV permet establir diferents punts de maduració òptims de la fruita per ampliar-ne les possibilitats comercials
L’estudi del Departament de Química Analítica i Química Orgànica, que es basa en un mostreig …
La verema 2023 de la DO Montsant, la més primerenca de la seva història
La verema a la Denominació d’Origen Montsant va començar oficialment el 17 d’agost, tot i que la primera …
Un estudi de Harvard associa el consum moderat d’alcohol amb una menor probabilitat de sofrir una malaltia cardiovascular
Confirma también que el riesgo de padecer un evento cardiovascular más grave, como un infarto …