Asocia’t a l’ACE!

Qui pot associar-se a l’ACE?

Pot ser membre d’aquesta associació qualsevol persona que posseeixi titulació universitària de 1er o 2on cicle en especialitat de viticultura i enologia. També podran ser-ho qui hagi rebut la certificació d’habilitació per a l’exercici de la professió d’enòleg.

Quotes

El cobrament de les quotes es fa semestralment. Les quotes es cobren al gener i juliol. Els imports són els següents:

  • Quota d’entrada: Matrícula 20,72 €
  • Quota associat: General 61,19 € semestrals

Inserir formulari d’associació nº1

Advantages d’associarse a l’ACE

Indoor photo of    winery factory

Accés a la Borsa de treball

laptop-gf9acf7d8f_1920

Correu corporatiu

wine-leaves-gab8d45e10_1920

Accés a l’Àrea Privada

Bonificació especial per atur

La Junta Directiva de l’ACE en reunió telemàtica del dia 21 d’abril de 2020, va acordar les següents bonificacions en les quotes dels associats:
  • A partir del primer any d’estar aturat es reduirà la quota al 50%.
  • Els associats que portin més de 3 anys aturats, la reducció serà del 75%.
En ambdós casos l’associat ha d’acreditar la permanència en l’atur i enviar i renovar cada 6 mesos la documentació acreditativa. Pots realitzar el tràmit enviant-nos la documentació requerida a ace@enolegs.cat. Documentació necessària: Quan tornis a realitzar una activitat professional retribuïda, ho hauràs de comunicar a l’ACE per tal de tornar a la situació d’associat en exercici.

Captació de companys no associats

Per incentivar la filiació a l’ACE. Els companys associats de ple dret que portin un nou company associat tindran durant un any, un 50% de descompte per tots dos en la quota. (Aquesta subvenció es incompatible amb altres). Hauran de presentar la sol·licitud, amb l’acreditació acadèmica pertinent acompanyada de la romanació d’un soci numerari de l’Associació. Com associar-se? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de la documentació necessària per inscriure’t o bé emplena el formulari següent i adjunta la documentació que s’indica. Pots demanar més informació al 93 891 25 50.