Eines ACE

ACE posa a l’abast dels col·legiats i associats una serie d’eines d’ulititat a les que poden accedir en exclusiva

Borsa de treball

La Borsa de treball és un espai d’ús exclusiu per a col·legiats i associats que busquen un treball qualificat per desenvolupar una tasca de l’àmbit de l’enologia.

Totes les ofertes de treball que ens arriben a través de les empreses del sector, es traslladen, mitjançant correu personalitzat, al col·lectiu d’associats i col·legiats que han manifestat el seu interès per ser inclosos en aquesta borsa. Si esteu interessats en format part de la borsa, feu arribar la vostra sol·licitud a ace@enolegs.cat. El contingut dels integrants de la borsa de treball és totalment confidencial.

La borsa de treball és accessible per als associats i associades a l’àrea Privada. Pots accedir-hi clicant aquí.

Correu @enolegs.cat

Els col·legiats i associats de l’ACE disposen de la possibilitat de sol·licitar un compte de correu electrònic amb el domini identificable (@enolegs.cat).

Per demanar-lo, només cal que cumplimenteu el següent formulari amb les vostres dades i nosaltres us comunicarem si el nom d’usuari està disponible.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.