Notícies del sector
La DO Montsant torna a girar per les escoles d’hostaleria i sommelieria de Catalunya
•
gener 19, 2024
La Denominació d’Origen Montsant arrenca aquest mes de gener una nova edició de la gira per escoles d’hostaleria i …
L’INCAVI posa en pràctica 4 tècniques diferents de gestió del sòl per millorar la conservació de l’aigua de pluja
•
gener 19, 2024
Es tracta d’una de les noves línies de recerca i innovació que realitza la institució per …
En el marc de la Taula del Cava celebrada avui a Vilafranca del Penedès, s’han …
La cultura de vi arriba a les biblioteques del Bages que omplen el mes de gener d’activitats culturals relacionades amb el vi
•
gener 10, 2024
Un viatge cultural pel món del vi s’inicia un any més a les biblioteques del …
Entrevista al Dr Ramon Estruch, president de FIVIN: “El vi té una gran activitat antioxidant i antiinflamatòria”
•
gener 10, 2024
El doctor Ramon Estruch, reconegut expert en medicina interna i president de la Fundació per …
El Cava Vilarnau Rosé delicat ecològic brilla a la gran cita del champagne i els vins escumosos.
•
desembre 22, 2023
Vilarnau Rosé Delicat ha estat premiat amb una Medalla d’Or a The Champagne & Sparkling …
La DO Tarragona treballa en un estudi per millorar la qualitat dels vins elaborats amb macabeu
•
desembre 22, 2023
El projecte, portat a terme per tècnics de l’INCAVI en col·laboració amb la DO, se …
Informe d’accións i activitats FIVIN-OIVE
•
desembre 22, 2023
FIVIN presenta en aquest informe les accions i activitats desenvolupades per la Fundació per la Investigació …