Notícies del sector
Els elaboradors i associats de l’ACE-CEEC, Raül Bobet, i Miquel Palau participaran a la BWW explicant com vinifiquen en cips de pedra d’ entre el segle XII i el XIX.
Barcelona Wine Week s’erigeix com la cita més exclusiva del vi espanyol de qualitat Després …
Miguel A. Torres, considerat un dels 100 líders climàtics mundials segons la revista TIME
La llista TIME 100 Climate reconeix per primera vegada les persones més influents que impulsen l’acció climàtica …
Josep Maria Albet: “Sempre he prioritzat fer vins socials i de qualitat”
El propietari del celler Albet i Noya fa balanç del Premi Vinari que ha reconegut …
El llibre Creación de valor en la industria vitivinícola, premi International Wine Challenge Merchant
El llibre de Xavier Ybargüengoitia editat per Publicacions URV és un manual orientat a la …
‘Malvasia, una varietat recuperada i adaptada al canvi climàtic’, a debat en el Gastronomic Forum Barcelona
L’INCAVI organitza una ponència amb tast al voltant d’aquesta varietat recuperada amb èxit En el …
‘Adaptació i oportunitats davant el canvi climàtic’, a debat en el Gastronomic Forum Barcelona
L’INCAVI organitza una taula rodona per debatre sobre com afecta el canvi climàtic les vinyes …
Família Torres presenta el seu Pla de Transició cap a les zero emissions netes el 2040
El celler traça el seu full de ruta per accelerar els esforços de reducció d’emissions davant …
24 Cellers participen a la 36a edició de la Mostra de Vins amb DO Terra Alta
Marta Clot, sommelier i creadora de contingut, serà la pregonera de la Festa del Vi …