Nou CEO a AEB Group

AEB Group anuncia SimonPietro Felice com a nou CEO, a partir del dia 1° setembre 2023

Brescia, 6 setembre 2023 – AEB Group, reconeguda empresa internacional especialitzada en biotecnologia i ingredients naturals per a la producció de vi, cervesa i altres aliments i begudes, anuncia el nomenament de Simon Pietro Felice com a nou Director Executiu i Director General, a partir del 1r setembre de 2023.

SimonPietro Felice, en la seva nova funció a AEB Group aporta un important valor, experiència i competència per dirigir l’empresa en la seva nova fase de creixement.

SimonPietro té un currículum destacat en el sector vitivinícola i compta amb 20 anys d’experiència com a CEO en càrrecs diferents. El seu lideratge ha estat crucial per a l’ èxit d’ empreses vitivinícoles, tant privades com pertanyents a fons de capital privat, confirmant la seva experiència com a gestor altament orientat a resultats. Abans d’incorporar-se a AEB i fins al 31 d’agost de 2023, SimonPietro Felice ha estat durant 6 anys Director General de Caviro, una de les majors cooperatives vitivinícoles d’Itàlia, liderant una notable fase de creixement i augmentant els seus beneficis en un 40%.

SimonPietro té una titulació en Enginyeria Electrònica i Economia al MIT de Boston i un MBA de la Universitat Bocconi de Milà. La seva carrera professional està plena d’importants fites, des dels seus inicis com a consultor, càrrec que va exercir durant 7 anys entre Estats Units i Itàlia, 5 dels quals a Bain & Company.

El Consell d’Administració d’AEB Group dona la benvinguda a SimonPietro Felice amb la convicció que el seu lideratge podrà conduir l’empresa cap a nous i importants objectius en els pròxims anys. Aquest nomenament subratlla el compromís del Grup per transferir cada vegada més valor afegit als seus clients i fer avançar en el sector de producció del vi, la cervesa i altres aliments i begudes, mitjançant l’aportació de solucions d’avantguarda en biotecnologia i ingredients naturals.

Amb SimonPietro Felice al timó, AEB Group es prepara per afrontar nous desafiaments i assolir nivells d’innovació i resultats cada vegada més significatius.

“El nomenament de SimonPietro Felice com a CEO marca un nou capítol apassionant per a AEB Group i estem encantats de donar-li la benvinguda”, afirma Bertrand Pivin, soci director de Seven2 (el fons anteriorment conegut com a Apax Partners, que és propietari d’AEB des del 2018) i president del Consell d’Administració.La seva impressionant trajectòria en la indústria del vi i la seva visió estratègica el converteixen en el líder ideal per guiar AEB Group a un major èxit”.

SimonPietro ha expressat el seu entusiasme per unir-se a AEB Group, afirmant: “Em sento honrat i entusiasmat de liderar una organització tan dinàmica i amb visió de futur com AEB Group. La rica història d’innovació i dedicació de la companyia per servir els seus clients a nivell mundial és estimulant, i espero ansiosament treballar amb aquest talentós equip i liderar-los en la construcció d’un nou capítol de creixement d’AEB”.