Gerard Mora Sardà, membre de l’ACE-CEEC, és el nou premi d’Enologia “Jaume Ciurana”
Gerard Mora Sardà, membre de l’ACE-CEEC, és el nou premi d’Enologia “Jaume Ciurana". El Premi…
Gerard Mora Sardà, membre de l’ACE-CEEC, és el nou premi d’Enologia “Jaume Ciurana”
Gerard Mora Sardà, membre de l’ACE-CEEC, és el nou premi d’Enologia “Jaume Ciurana". El Premi…
Els informem que el proper dilluns 31 l’oficina de l’ACE-CEEC romandrà tancada. Donat que dimarts 1 de…
La Do Terra Alta finalitza la verema d’enguany amb una producció de 39 milions de quilos
La Denominació d’Origen Terra Alta tanca la seva verema amb una producció de més de…
El president-degà assisteix a la Presentació de la Guia de Vins de Catalunya.
La Guia de Vins de Catalunya va celebrar la 15a edició de la Festa dels…
Damià Deàs posa el seu càrrec a disposició de la Junta Directiva d’AECAVA
La patronal del Cava obre un procés electoral per escollir nou president. El passat…
Tres cellers CORPINNAT pugen al pòdium de la Guia de Vins de Catalunya 2023
Turó d'en Mota 2008 de Recaredo, escollit millor vi de xarel·lo, millor escumós i millor…
Marcel Sabaté (Sabaté i Coca): “Els Vinari ens reforçaran al mercat català”
L'enòleg del millor escumós català fa balanç del reconeixement i parla del Josep Coca 2015,…
NOTA DE PREMSA. Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava 2022
Ja estan obertes les inscripcions per al Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava 2022 que…
La Do Montsant millora les previsions i supera els 7,5 milions de quilos veremats
La Denominació d’Origen Montsant dona gairebé per tancada la seva verema 2022. I ho fa molt satisfeta, tant pel que…
Durant més de vint anys els premis han vetllat pel manteniment, conservació i recuperació del…