El Cicle de monogràfics que l’Escola de Vitivinicultura de la Catalunya Central i la DO…
La Fundació Família Torres dona suport a set projectes d’ajuda a la dona i a la infància
L’entitat col·labora aquest any amb Actua SCCL, Aldees Infantils SOS, Autisme amb Futur, Fundació Port…
El congrés Lifestyle, diet, wine and health reunirà a Toledo destacats científics internacionals
Trenta científics destacats de tot Europa, Amèrica del Nord, Sud-àfrica i Austràlia presentaran les últimes…
El vi consumit amb moderació, realment hi ha riscos per a la salut?
Diferents mitjans de comunicació han fet ressò d'una nova investigació sobre la relació entre la…
Us presentem al patrocinador de LA NIT DE L’ENOLOGIA 2023, Ravago Chemicals Spain, i la…
La DO Costers del Segre aterra a Barcelona amb un èxit rotund
La DO Costers del Segre ha aterrat a Barcelona amb un èxit rotund. 275 professionals del món…
Prodeca presenta els primers resultats del baròmetre d’exportacions agroalimentàries
El sector agroalimentari català disposa d'una nova eina de monitorització trimestral per analitzar l’evolució de les…
Associació de Viticultura Regenerativa, Conclusions 3er Simposi de Viticultura Regenerativa
El 3er Simposi de Viticultura Regenerativa profunditza en el paper de la vida microbiana del…
Col·laboració R&R i Tinsa en la tramitació d’ajuts al sector vitivinícola
Des fa una colla d'anys ambdues entitats ja venen col·laborant, des del seu posicionament de…
El passat 16 de maig la D.O. Tarragona va fer el tast del concurs que…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 69
- Go to the next page