Tast del concurs de la DO Tarragona

El passat 16 de maig la D.O. Tarragona va fer el tast del concurs que realitza cada any  a la Facultat d’Enologia de la URV a Tarragona, dirigit per la Montse Nadal. L’ACE hi va ser present, representat per el Sr. Gerard Llauradó formant part del Panell de Tast avaluador.

El tast es va dividir en diferents categories, ressaltant la categoria de Macabeus, que des de fa uns anys la DO vol potenciar com a element autòcton i diferenciador, i la categoria Blancs Brisats, novetat de fa dos anys, i amb 7 vins presentats a concurs. En total, van ser 107 vins tastats. Els tastadors es van dividir en dos grups, partint així el número de mostres tastades. Les diferents categories del concurs van ser:

-Macabeu

-Blanc Sec

-Blanc Aromàtic

-Blanc Criança

-Rosat

-Brisat

-Negre

-Negre Criança

-Escumós

-Licor Dolç

-Licor Sec

En acabar el tast, la DO va convidara un dinar de germanor als tastadors.

El proper 7 de  juny hi haurà la entrega de premis, on l’ACE també hi serà present, i on segur hi haurà algun associat guardonat.