‘Adaptació i oportunitats davant el canvi climàtic’, a debat en el Gastronomic Forum Barcelona
L’INCAVI organitza una taula rodona per debatre sobre com afecta el canvi climàtic les vinyes…
‘Adaptació i oportunitats davant el canvi climàtic’, a debat en el Gastronomic Forum Barcelona
L’INCAVI organitza una taula rodona per debatre sobre com afecta el canvi climàtic les vinyes…
Organitzat per la Fundació per a la Recerca del Vi i la Nutrició (FIVIN) juntament…
Família Torres presenta el seu Pla de Transició cap a les zero emissions netes el 2040
El celler traça el seu full de ruta per accelerar els esforços de reducció d'emissions davant…
24 Cellers participen a la 36a edició de la Mostra de Vins amb DO Terra Alta
Marta Clot, sommelier i creadora de contingut, serà la pregonera de la Festa del Vi…
L’INCAVILAB es desplega territorialment per oferir més recursos als cellers
La iniciativa per portar els serveis de l’INCAVI a origen i oferir suport, en especial,…
FORMACIÓ SOBRE EL SURO PEL WSET SCHOOL OF LONDONLa Fundació Institut Català del Suro va impartir una…
La DO Montsant rep aquest cap de setmana un grup de professionals del Regne Unit
La Denominació d’Origen Montsant continua amb l’activitat internacional aquesta setmana. Després d’haver rebut un grup d’importadors i periodistes…
CURS PRESENCIAL Per a tècnics de poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte
CURS PRESENCIAL Per a tècnics de poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte…
Curs Agricultura regenerativa aplicada a la Viticultura. Modalitat presencial.
( del 3 al 28 novembre 2023) Modalitat presencial adreçada a TREBALLADORS EN ACTIU. Escola…
Dies i hores: Dies 6, 7, 8, 9, 10 de novembre de 2023 de 8.30h…