Newsletter Novembre 2023 de l'Institut Català del Suro …
A la DO Empordà som conscients que és un problema global el que ens afecta…
L’ACE-CEEC vol agrair un any més la fidelitat dels patrocinadors i col·laboradors.
L’ACE-CEEC vol agrair un any més la fidelitat dels patrocinadors i col·laboradors. Sense ells, ens…
El president-degà de l’ACE-CEEC va assistir al 18è Subirats Tasta’l
El president-degà de l’ACE-CEEC va assistir al 18è Subirats Tasta’l: Mostra de vins, escumosos, gastronomia…
“La campanya de la resiliència”. Crònica de la verema 2023 a RECAREDO
A les portes del centenari de Recaredo, ens plau compartir amb vostè la crònica de la…
Josep Maria Albet (celler Albet i Noya): “A la Rioja els pagesos van amb Mercedes”
ENTREVISTA al propietari del celler Albet i Noya, una empresa familiar pionera a Catalunya en…
Els vins de la DO Terra Alta, amb els premis de periodisme Ramon Barnils
ELS VINS DE LA DO TERRA ALTA AMB ELS PREMIS DE PERIODISME RAMON BARNILS …
Més de 52.000 enoturistes, amb predomini del públic jove i femení, han visitat el Bages…
L’ACE-CEEC va mantenir el dia 22 de novembre una reunió amb el Sr. Miquel Iribarren,…
Barcelona Wine Week s’erigeix com la cita més exclusiva del vi espanyol de qualitat Després…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 72
- Go to the next page