Balanç positiu del pla de formació FIVIN per a futurs hostelers sobre consum moderat de vi
Más de 400 estudiantes de centros académicos de restauración, gastronomía, sumillería y turismo han participado…
Balanç positiu del pla de formació FIVIN per a futurs hostelers sobre consum moderat de vi
Más de 400 estudiantes de centros académicos de restauración, gastronomía, sumillería y turismo han participado…
El Cava Vilarnau Rosé delicat ecològic brilla a la gran cita del champagne i els vins escumosos.
Vilarnau Rosé Delicat ha estat premiat amb una Medalla d'Or a The Champagne & Sparkling…
L’ACE-CEEC assisteix a l’acte d’entrega de les noves distincions de Vi de Finca Qualificada
L’ACE-CEEC assisteix a l’acte d’entrega de les noves distincions de Vi de Finca Qualificada que…
La DO Tarragona treballa en un estudi per millorar la qualitat dels vins elaborats amb macabeu
El projecte, portat a terme per tècnics de l’INCAVI en col·laboració amb la DO, se…
FIVIN presenta en aquest informe les accions i activitats desenvolupades per la Fundació per la Investigació…
ACTUALITZACIÓ DE LA NORMA UNE-ISO 10106 SOBRE MIGRACIÓ GLOBAL PER A TAPS DE SURO Publiquem…
L'ACE-CEEC hem assistit a l'Acte de lliurament dels premis de la DO Empordà. La presidenta…
Convocatòria dels Ajuts per la Pedra Seca PDF DE LA CONVOCATÒRIA DELS AJUTS PER LA…
La festa va tenir lloc el dissabte 9 de desembre als Jardins del Palau R0bert…
Pere Campos, president dels enòlegs: “La Toscana és el Penedès d’Itàlia”
Aquest mes de novembre ha reunit a Sant Sadurní d’Anoia els enòlegs i enòlogues de…