El Cava Vilarnau Rosé delicat ecològic brilla a la gran cita del champagne i els vins escumosos.

Vilarnau Rosé Delicat ha estat premiat amb una Medalla d’Or a The Champagne & Sparkling Wine World Championships. Idèntic resultat ha aconseguit Vilarnau Brut Reserva Ecològic.

Les bombolles del cava ecològic Vilarnau Rosé Delicat han tornat a deixar empremta. En aquesta ocasió ha estat a “The Champagne & Sparkling Wine World Championships”, certamen internacional on aquest Brut Rosat Reserva Ecològic ha aconseguit la Medalla d’Or. Així mateix, Vilarnau Brut Reserva també ha triomfat en aquest prestigiós concurs en ser reconegut amb una altra medalla de Or.

Després de tastar i avaluar mostres procedents de tot el món, el jurat del concurs, compost per especialistes com Essi Avellan MW, George Markus i Tom Stevenson, ha reconegut amb aquest resultat la singularitat dels caves Vilarnau Rosé Delicat i Vilarnau Brut Reserva.

Vilarnau Rosé Delicat

Aquest cava s’elabora amb el raïm procedent de vinyes certificats com a ecològics de la varietat tinta Garnatxa i un petit toc de Pinot Noir. El resultat és aquest Brut Rosat Reserva pàl·lid, de gran complexitat aromàtica, molt cremós, fresc i elegant. Apte per a vegans, resulta perfecte per acompanyar arrossos, pastes o postres cremoses. També és la millor opció per gaudir-lo en aperitius i en instants protagonitzats pels brindis.

Vilarnau Brut Reserva

En la seva elaboració, aquest Brut Reserva segueix el mètode tradicional de fermentació secundària d’ampolla i criança estesa a les seves mares durant més de 15 mesos. Vilarnau Brut Reserva combina l’equilibri que aporta el raïm Macabeu, acidesa i frescor, amb la Parellada, i un realç aromàtic clàssic del Penedès amb la Xarel·lo. A més de per brindar, és ideal per maridar qualsevol aperitiu.