Nova sessió del Club de Tast a la Facultat d’Enologia, a càrrec de Rafael Richart
El dia 31 de gener vam celebrar una sessió de tast a la Facultat d’Enologia…
Nova sessió del Club de Tast a la Facultat d’Enologia, a càrrec de Rafael Richart
El dia 31 de gener vam celebrar una sessió de tast a la Facultat d’Enologia…
Aquesta normativa tracta la menció "natural" en productes vitivinícoles. NORMATIVA ·Prohibido el uso del…
Un producte històric del celler sadurninenc Caves Blancher torna a comercialitzar la darrera reserva que…
Família Torres mostra el seu compromís amb la innovació a la Barcelona Wine Week
Família Torres mostra la seva capacitat innovadora a la Barcelona Wine Week, a través d'un tast…
“La Garnatxa Valenta”, el vi més solidari de terra de garnatxes
L’associació Terra de Garnatxes ha fet entrega aquest matí d’un nou xec que recull els fons recaptats…
Agustí Torrelló Mata estrena 2024 amb puntuacions estratosfèriques de la guia Gourmets y Peñin
Hi ha sempre un gran treball darrera dequalsevol cava que arriba als 90 punts a…
Entre els vins de la collita 2023, es troben un vi blanc, un vi negre…
El nostre president-degà, va assistir el passat diumenge dia 4 de febrer de 2024 a…
AEB Ibérica ha renovat un any més el PATROCINI de l’Associació Catalana d’Enòlegs i Col·legi…
La Denominació d’Origen Tarragona participa la setmana vinent en la Barcelona Wine Week de la mà de tres dels…