Presentació de la nova anyada del vi solidari “La Garnatxa Valenta”
L’associació Terra de Garnatxes presenta la nova anyada del seu vi solidari La Garnatxa Valenta el pròxim dilluns 6 de febrer en el marc de…
Presentació de la nova anyada del vi solidari “La Garnatxa Valenta”
L’associació Terra de Garnatxes presenta la nova anyada del seu vi solidari La Garnatxa Valenta el pròxim dilluns 6 de febrer en el marc de…
Nou cellers de la DO Pla de Bages seran a la Barcelona Wine Week
Els cellers participants són Collbaix-Celler el Molí, Heretat Oller del Mas, Més Que Paraules, Abadal,…
Torna el Club de Tast a la Facultat d’Enologia, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la…
El taller de tast va començar el passat dia 17 de gener amb les explicacions…
La nueva normativa sobre etiquetas de vino A partir del 8 de diciembre de 2023…
Prodeca manté la seva aposta per l'acompanyament i assessorament a les empreses catalanes del sector agroalimentari…
Família Torres presenta el projecte vitivinícola del Priorat a la Barcelona Wine Week
Miquel Torres i l’enòleg Jordi Foraster dirigeixen un tast horitzontal que mostra quatre maneres d’entendre…
El Baròmetre d'Exportacions agroalimentàries és una eina de monitorització trimestral que ens permet comptar amb informació de primera…
Un estudi determina la rellevància del procés productiu dels taps en l’OTR i l’evolució del vi
Es determina la rellevància del procés productiu dels taps de suro en la seva permeabilitat…
Els Enòlegs vam assistir a la presentació del llibre "Macabeu, Parellada i Xarel·lo, el secret…