4a Sessió del Club de Tast a la Facultat d’Enologia de la URV amb col·laboració de l’ACE-CEEC

A la 4a sessió del Club de Tast, Pol Sancho, Alumni de la Facultat d’Enologia i membre de l’ACE-CEEC ens va transportar al cor de Cellers Blanch i la DO Tarragona.

Cellers Blanch està situat a Puigpelat i elabora diversos tipus de vins dins la DO Tarragona.
Allà, Pol Sancho n’és l’enòleg d’ençà que va graduar-se a la Facultat.

Durant el tast, ens ha comentat les característiques pròpies del territori i dels vins que elabora al celler.

Els alumnes i membres de l’ACE presents van poder tastar dos escumosos monovarietals de Subirat Parent, una varietat local i minoritària a la DO Tarragona. Elaborats amb dos mètodes diferents; l’ancestral i el tradicional.

També van tastar tres escumosos de tres anyades diferents d’un mateix producte per tal de poder apreciar la seva evolució durant la criança amb ampolla fins a determinar que està llest per comercialitzar.