La Fundació Institut Català del Suro recupera 4.500 taps de suro per reciclar a la…
La Denominació d’Origen Terra Alta i Cruïlla han presentat aquest matí la que serà la…
TESA CORK nou patrocinador de l’Associació Catalana d’Enòlegs
TESA CORK som una empresa tradicional catalana amb fàbrica a Palafrugell, especialitzada en la producció…
Assemblees generals ordiàries i extraordinàries de l’ACE – CEEC 2023
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA ACE I CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL COL·LEGI D’ENÒLEGS I…
Família Torres participa a la Barcelona Wine Week, el saló de vins que se celebra…
Més de 200 cellers catalans participen a la Barcelona Wine Week de la mà de PRODECA
La Barcelona Wine Week mostrarà la potència enogastronòmica de Catalunya El sector vitivinícola català serà…
El Col·legi d’Enòlegs i enòlogues de Catalunya ha impulsat i dinamitzat un any més la…
Més de 100 candidatures es presenten a la 8a edició del digital wine contest
El Digital Wine Contest que organitza la Denominació d’Origen Catalunya va tancar el termini per…
La DO Montsant acompanya a 23 dels seus cellers en l’edició d’enguany de la BWW
La Denominació d'Origen Montsant serà present a la tercera edició de la Barcelona Wine Week,…
1a Sessió del Club de Tast amb la Facultat de l’Enologia de la URV
Aleix Solergibert, ex-alumne de la Facultat d'Enologia i guanyador del Premi Jaume Ciurana l'any 2019,…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 68
- Go to the next page