Catalunya bat el rècord d’exportacions agroalimentàries i supera els 14.000M€
La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, el secretari d'Alimentació, Carmel Mòdol,…
Catalunya bat el rècord d’exportacions agroalimentàries i supera els 14.000M€
La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, el secretari d'Alimentació, Carmel Mòdol,…
2a Sessió del Club de Tast amb la Facultat de l’Enologia de la URV
Maria Cerdà, ex-alumna de la Facultat d'Enologia va presidir la segona sesió del Club de…
Música, gastronomia, llibres i vi. Els ingredients de la Primavera DO Terra Alta La Denominació…
El certamen ratifica el compromís ambiental de Torres Brandy amb la promoció d’alternatives sostenibles en…
El divendres 10 de febrer va arrencar una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de…
Familia Torres presenta el seu projecte vitivinícola del Priorat a la Barcelona Wine Week
Els seus vins representen quatre aproximacions a aquesta històrica regió de sòls de llicorella i…
La Fundació Institut Català del Suro recupera 4.500 taps de suro per reciclar a la…
La Denominació d’Origen Terra Alta i Cruïlla han presentat aquest matí la que serà la…
TESA CORK nou patrocinador de l’Associació Catalana d’Enòlegs
TESA CORK som una empresa tradicional catalana amb fàbrica a Palafrugell, especialitzada en la producció…
Assemblees generals ordiàries i extraordinàries de l’ACE – CEEC 2023
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA ACE I CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL COL·LEGI D’ENÒLEGS I…