S’obren les votacions per al “Premi DO Catalunya al millor format de TV Català” del zoom festival
La Denominació d’Origen Catalunya renova la seva col·laboració amb el Zoom Festival, i serà l’encarregada…
S’obren les votacions per al “Premi DO Catalunya al millor format de TV Català” del zoom festival
La Denominació d’Origen Catalunya renova la seva col·laboració amb el Zoom Festival, i serà l’encarregada…
Aquest jove tarragoní s’emporta la dotació de 3.000 euros patrocinats per Rius&Rius Assessors. El tarragoní…
Tenim el plaer d’anunciar els patrocinadors i col·laboradors d’aquest any: …
La DO Catalunya col·labora a la 1a jornada “Fixing the Wine”
Avui 27 d’octubre se celebra la primera jornada Fixing The Wine. Organitzada per l’Institut Català…
El president-degà ha participat en el lliurament del Premi Jaume Ciurana
El Premi Jaume Ciurana, organitzat per la Universitat Rovira i Virgili i Rius & Rius…
Gerard Mora Sardà, membre de l’ACE-CEEC, és el nou premi d’Enologia “Jaume Ciurana”
Gerard Mora Sardà, membre de l’ACE-CEEC, és el nou premi d’Enologia “Jaume Ciurana". El Premi…
Els informem que el proper dilluns 31 l’oficina de l’ACE-CEEC romandrà tancada. Donat que dimarts 1 de…
La Do Terra Alta finalitza la verema d’enguany amb una producció de 39 milions de quilos
La Denominació d’Origen Terra Alta tanca la seva verema amb una producció de més de…
El president-degà assisteix a la Presentació de la Guia de Vins de Catalunya.
La Guia de Vins de Catalunya va celebrar la 15a edició de la Festa dels…
Damià Deàs posa el seu càrrec a disposició de la Junta Directiva d’AECAVA
La patronal del Cava obre un procés electoral per escollir nou president. El passat…