El restaurant del Club Nàutic Salou ha estat la seu del Concurs del Millor Sommelier de Catalunya…
AEB IBÉRICA, renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
AEB Ibérica ha renovat un any més el PATROCINI de l’Associació Catalana d’Enòlegs i Col·legi…
Els participants en l’estudi de nutrició més gran de l’estat, dirigit des de la Universitat…
La nova web busca ser la porta d’entrada al consumidor final del vi català a…
La DO Tarragona organitzarà microtastos a la Fira Àpat Tarragona
La Denominació d’Origen Tarragona serà present a l’edició tarragonina de la Fira Àpat, que se celebra del 25 al…
Salustià Àlvarez confirma candidatura per seguir presidint la DOQ Priorat
L'actual president de l'entitat del vi prioratina vol donar continuïtat i reforçar projectes com 'Els…
Celebrada la tercera sessió del taller de tast, el dia 14 de març
La sessió va tractar sobre: Vins de Lanzarote i coneixement de varietats antigues, a càrrec de…
Us informem que del 27 al 29 de març (inclòs), l'oficina de l'ACE-CEEC romandrà tancada…
ENARTIS INSPIRING INNOVATION L'empresa Enartis va ser fundada el 2003 i des de llavors treballa…
El taller de tast, celebra una nova sessió el pròxim dia 28 de març.
El taller de tast, celebra una nova sessió el pròxim 28 de març. La sessió…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 69
- Go to the next page