El nou llibre de Ramon Viader: Reflexions profundes per al canvi de segle

Estem encantats d’anunciar la publicació del darrer llibre del nostre estimat colega i president emèrit, en Ramon Viader, titulat “España en el cambio de siglo. Memorias y reflexiones de un ciudadano”, i editat per Mascarón de Proa.

Aquesta obra no és simplement una compilació de pensaments; és una invitació a la reflexió profunda i sense restriccions sobre una àmplia gamma de temes que, sens dubte, són d’interès per a tots nosaltres. Entre aquests temes, es troben la Guerra Civil, el franquisme, l’Espanya actual, la monarquia, l’homosexualitat (Llei Trans), el suïcidi, l’Església catòlica, Barcelona, la independència de Catalunya, els falsos mites sobre l’alimentació (incloent-hi el consum de vi) i la mateixa existència de Déu.

El llibre combina elements d’assaig amb un enfocament crític, amb l’objectiu de provocar una reflexió en el lector. És una obra valenta que desafia els pensaments i les creences establertes.

Per a tots aquells que desitgin observar la realitat des d’una nova perspectiva allunyada dels prejudicis habituals, aquesta obra és una lectura obligada. Podeu adquirir el llibre a través de l’enllaç que us proporcionem a continuació, i també està disponible en les principals llibreries del país.

Esperem que la lectura d’aquest llibre us proporcioni una experiència enriquidora i agradable. Es tracta d’una gran opció per a aquells que busquen una lectura per desconectar durant les vacances.publicació del darrer llibre del nostre colega i president emèrit, en Ramon Viader: “España en el cambio de siglo. Memorias y reflexiones de un ciudadano”