El valor global del sector surer, un element diferencial que no aprofiten prou els vins espanyols
És la conclusió d’una taula rodona amb representants de pes del sectors forestal, industrial i…
El valor global del sector surer, un element diferencial que no aprofiten prou els vins espanyols
És la conclusió d’una taula rodona amb representants de pes del sectors forestal, industrial i…
L’ACE-CEEC assisteix al tast “Grans vins catalans vinificats amb eines locals”
El dimarts 6 de febrer, L’ACE-CEEC va assistir al tast conduït pel sommelier Ferran Centelles, amb el títol…
Nova sessió del Club de Tast a la Facultat d’Enologia, a càrrec de Rafael Richart
El dia 31 de gener vam celebrar una sessió de tast a la Facultat d’Enologia…
Aquesta normativa tracta la menció "natural" en productes vitivinícoles. NORMATIVA ·Prohibido el uso del…
Un producte històric del celler sadurninenc Caves Blancher torna a comercialitzar la darrera reserva que…
Família Torres mostra el seu compromís amb la innovació a la Barcelona Wine Week
Família Torres mostra la seva capacitat innovadora a la Barcelona Wine Week, a través d'un tast…
“La Garnatxa Valenta”, el vi més solidari de terra de garnatxes
L’associació Terra de Garnatxes ha fet entrega aquest matí d’un nou xec que recull els fons recaptats…
Agustí Torrelló Mata estrena 2024 amb puntuacions estratosfèriques de la guia Gourmets y Peñin
Hi ha sempre un gran treball darrera dequalsevol cava que arriba als 90 punts a…
Entre els vins de la collita 2023, es troben un vi blanc, un vi negre…
El nostre president-degà, va assistir el passat diumenge dia 4 de febrer de 2024 a…