Skip to content
  • Iniciar sessió
  • Publicita’t
ENOREPORTS
logo-transparente
ACEtransparente
  • ACE
    • Enòlegs
    • Organització
    • Associar-se
      • Associa’t a l’ACE
      • Preassociació Estudiants URV
    • Eines ACE
      • Borsa de treball
      • Notícies per a professionals
  • Activitats
    • Congrés anual
    • Nit de l’Enologia
    • Tallers de tast
    • Sessions de tast
    • Jornades tècniques
    • Viatges tècnics
    • Valoracions veremes
    • Serveis patrocinadors
  • PUBLICACIONS
    • ACE Revista d’Enologia
    • Acenología
    • Enoreports
    • Butlletí ACE-CEEC
  • ACTUALITAT
    • Noticies ACE-CEEC
    • Comunicats ACE-CEEC
    • Notícies del Sector
    • Recull de premsa
    • Agenda
    • Ofertes formació
  • Directoris
  • Enllaços d’Enologia
  • Col·laboradors
    • Entitats col·laboradores
    • Entitats amb conveni
  • CEEC
    • El Col·legi
    • Col·legia’t
      • Subvencions del CEEC-ACE
    • Organització
    • Directori d’enòlegs i enòlogues Col·legiats
Menu Tancar
  • ACE
    • Sobre nosaltres
    • Organització de l’ACE
    • Associar-se
      • Associa’t a l’ACE
      • Si ets estudiant a la URV, pots preassociar-te a l’ACE
      • Enòlegs i Enòlogues recents graduats subvencionats pel CEEC i l’ACE
  • CEEC
    • El Col·legi
    • Col·legia’t
    • Organització
    • Directori d’enòlegs i enòlogues
  • Activitats
    • Congrés anual
    • Nit de l’Enologia
    • Tallers de tast
    • Sessions de tast
    • Jornades tècniques
    • Viatges tècnics
    • Valoracions veremes
    • Serveis patrocinadors
  • Publicacions
    • ACE Revista d’Enologia
    • Acenologia
    • Enoreports
    • Butlletí ACE-CEEC
  • Actualitat
    • Noticies ACE-CEEC
    • Comunicats ACE-CEEC
    • Notícies del Sector
    • Recull de premsa
    • Agenda
    • Ofertes formació
  • Directori
  • Enllaços d’Enología
  • Iniciar sessió
  • Publicitat

El valor global del sector surer, un element diferencial que no aprofiten prou els vins espanyols

Inici » Pàgina 24
Read more about the article El valor global del sector surer, un element diferencial que no aprofiten prou els vins espanyols
Notícies del sector

El valor global del sector surer, un element diferencial que no aprofiten prou els vins espanyols

És la conclusió d’una taula rodona amb representants de pes del sectors forestal, industrial i…

Comentaris tancats a El valor global del sector surer, un element diferencial que no aprofiten prou els vins espanyols
febrer 16, 2024
Read more about the article L’ACE-CEEC assisteix al tast “Grans vins catalans vinificats amb eines locals”
Activitats ACE / Noticies ACE-CEEC

L’ACE-CEEC assisteix al tast “Grans vins catalans vinificats amb eines locals”

El dimarts 6 de febrer, L’ACE-CEEC va assistir al tast conduït pel sommelier Ferran Centelles, amb el títol…

Comentaris tancats a L’ACE-CEEC assisteix al tast “Grans vins catalans vinificats amb eines locals”
febrer 12, 2024
Read more about the article Nova sessió del Club de Tast a la Facultat d’Enologia, a càrrec de Rafael Richart
Noticies ACE-CEEC / Tastos 2024

Nova sessió del Club de Tast a la Facultat d’Enologia, a càrrec de Rafael Richart

El dia 31 de gener vam celebrar una sessió de tast a la Facultat d’Enologia…

Comentaris tancats a Nova sessió del Club de Tast a la Facultat d’Enologia, a càrrec de Rafael Richart
febrer 12, 2024
Read more about the article Nova normativa en el sector dels vins d’obligat compliment.
Notícies del sector

Nova normativa en el sector dels vins d’obligat compliment.

Aquesta normativa tracta la menció "natural" en productes vitivinícoles.   NORMATIVA ·Prohibido el uso del…

Comentaris tancats a Nova normativa en el sector dels vins d’obligat compliment.
febrer 12, 2024
Read more about the article Els germans Carbó de Caves BLANCHER, treuen un escumós de 1975 al mercat amb només 307 ampolles a la venda.
Notícies del sector

Els germans Carbó de Caves BLANCHER, treuen un escumós de 1975 al mercat amb només 307 ampolles a la venda.

Un producte històric del celler sadurninenc Caves Blancher torna a comercialitzar la darrera reserva que…

Comentaris tancats a Els germans Carbó de Caves BLANCHER, treuen un escumós de 1975 al mercat amb només 307 ampolles a la venda.
febrer 12, 2024
Read more about the article Família Torres mostra el seu compromís  amb la innovació a la Barcelona Wine Week
Notícies del sector

Família Torres mostra el seu compromís amb la innovació a la Barcelona Wine Week

Família Torres mostra la seva capacitat innovadora a la Barcelona Wine Week, a través d'un tast…

Comentaris tancats a Família Torres mostra el seu compromís amb la innovació a la Barcelona Wine Week
febrer 12, 2024
Read more about the article “La Garnatxa Valenta”, el vi més solidari de terra de garnatxes
Notícies del sector

“La Garnatxa Valenta”, el vi més solidari de terra de garnatxes

L’associació Terra de Garnatxes ha fet entrega aquest matí d’un nou xec que recull els fons recaptats…

Comentaris tancats a “La Garnatxa Valenta”, el vi més solidari de terra de garnatxes
febrer 7, 2024
Read more about the article Agustí Torrelló Mata estrena 2024 amb puntuacions estratosfèriques de la guia Gourmets y Peñin
Notícies del sector

Agustí Torrelló Mata estrena 2024 amb puntuacions estratosfèriques de la guia Gourmets y Peñin

Hi ha sempre un gran treball darrera dequalsevol cava que arriba als 90 punts a…

Comentaris tancats a Agustí Torrelló Mata estrena 2024 amb puntuacions estratosfèriques de la guia Gourmets y Peñin
febrer 7, 2024
Read more about the article 02/02/2024 La sequera ha fet minvar la producció de vi de la Facultat d’Enologia, però millora la qualitat dels criança
Notícies del sector

02/02/2024 La sequera ha fet minvar la producció de vi de la Facultat d’Enologia, però millora la qualitat dels criança

Entre els vins de la collita 2023, es troben un vi blanc, un vi negre…

Comentaris tancats a 02/02/2024 La sequera ha fet minvar la producció de vi de la Facultat d’Enologia, però millora la qualitat dels criança
febrer 7, 2024
Read more about the article Hem assistit a l’acte inaugural de la museïtzació del Centre d’interpretació de la vinya i el vi – ViVent a Capmany
Noticies ACE-CEEC

Hem assistit a l’acte inaugural de la museïtzació del Centre d’interpretació de la vinya i el vi – ViVent a Capmany

El nostre president-degà, va assistir el passat diumenge dia 4 de febrer de 2024 a…

Comentaris tancats a Hem assistit a l’acte inaugural de la museïtzació del Centre d’interpretació de la vinya i el vi – ViVent a Capmany
febrer 7, 2024
  • Go to the previous page
  • 1
  • …
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • …
  • 69
  • Go to the next page
Amorim_Logos_UN_Vertical_Cork.jp trasparent


© Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya 2025

Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1 · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550



Avís Legal | Politica de Privadesa | Política de Galetes

Utilitzem galetes per a oferir-te la millor experiència en la nostra web.

Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les als ajustaments.

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.

Galetes estrictament necessàries

Les cookies estrictament necessàries s'han d'activar sempre perquè puguem desar les teves preferències de configuració de cookies.

 

moove_gdpr_popup 7 dies Almacena el estado de consentimiento de cookies del usuario para el dominio actual
_GRECAPTCHA 6 mesos Proporcionada por Google, ayuda a mantener a la web libre de spam
wordpress_sec sessió cookie funcional utilizada por WordPress para mantener la sesión para un usuario registrado.
wordpress_logged_in sessió cookie funcional utilizada por WordPress para identificar al usuario que inició sesión.
wordpress_test_cookie sessió cookie funcional utilizada por WordPress para probar si el navegador utilizado puede aceptar cookies
wfwaf-authcookie- 1 dia Esta cookie es establecida por el plugin de seguridad de WordPress «Wordfence». Se utiliza para autenticar la solicitud de inicio de sesión del usuario.
wordfence_verifiedHuman 1 dia Cookie establecido por Wordfence Security WordPress plugin para proteger el sitio contra ataques maliciosos.

Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.

Galetes de tercers

Aquest web utilitza alguns serveis de Google per recopilar informació anònima com ara el nombre de visitants del lloc, o les pàgines més populars. Deixar aquesta galeta activa ens permet millorar la nostra web.

_ga 2 anys Cookie Analíca de google / Google Analytics. Se usa para distinguir a los usuarios.
_gat_gtag 1 minut Cookie Analíca de google / Google Analytics. Se usa para limitar el porcentaje de solicitudes.
_gid 1 dia Cookie Analíca de google / Google Analytics. Se usa para distinguir a los usuarios.
NID 6 mesos Esta cookie contiene un ID único que Google utiliza para recordar tus preferencias
1P_JAR 1 mes Estas cookies se utilizan para recopilar estadísticas del sitio y realizar un seguimiento de las tasas de conversión.
CONSENT Permanent Registran datos estadísticos anónimos sobre los servicios de Google.
OGPC
1 any Se utiliza para visualizar ubicaciones geográficas utilizando los mapas de Google Maps al visitar la página.

Activeu primer les galetes estrictament necessàries perquè puguem desar les preferències!

Política de galetes

Més informació sobre la nostra política de galetes