L’augment de càrrega de poda en el macabeu afavoreix la qualitat final dels vins
La DO Tarragona i l’INCAVI han presentat els resultats de l’estudi portat a terme per…
L’augment de càrrega de poda en el macabeu afavoreix la qualitat final dels vins
La DO Tarragona i l’INCAVI han presentat els resultats de l’estudi portat a terme per…
AGROVIN LANZA UNA NUEVA EDICIÓN DE SUS “CATÁLOGOS DE VENDIMIA”
Una herramienta de alto valor y utilidad para enólogos y expertos en viticultura, que agiliza…
Grupo Agrovin desarrolla una APP de gran valor para el sector vinícola
La nueva App Agrovin supone un gran avance para profesionales y amantes de la enología…
El passat dia 1 de juny es va fer una sortida al Pallars, per finalitzar…
Joan J. Puig, nou president de la Confederació Europea del Suro
Joan Josep Puig Castro, president de la Fundació Institut Català del Suro i de l’Associació…
El tap de suro com a darrera decisió enològica. Avenços tècnics-científics a Amorim Cork.
El dia 12 de juny es va celebrar la presentació tècnica el El tap de suro…
A continuació un recull de fotografies de la jornada del passat dissabte 17 de febrer…
La Nit de l’Enologia 2024: Celebrant 40 anys d’excel-lència i compromís amb la professió
Vila-seca, 7 de juny de 2024 — Aquesta nit, el Celler i Castell de Vila-seca…
Identifiquen 8 varietats desconegudes de vinya a Calonge i Sant Antoni
L’equip investigador de la URV que ha dut a terme el projecte, ha confirmat set…
Gala de lliurament de premis de la 30a edició del Concurs de Vins DO Tarragona
Dimecres 29 de maig al Teatret del Serrallo, a Tarragona va tenir lloc l'entrega de…