Notícies del sector
Aconsegueixen produir sucs de préssec i raïm més saludables reaprofitant els residus del vi
•
agost 26, 2024
La URV i l’IRTA col·laboren en el desenvolupament d’un suc funcional utilitzant les mares del …
AGROVIN LANZA EL PRIMER LIBRO SOBRE POTENCIAL REDOX EN ENOLOGÍA
•
agost 26, 2024
Se trata de la única publicación que existe actualmente en torno a esta materia y …
23a edició del Premi d’Enologia Jaume Ciurana
•
agost 26, 2024
3000€. El guardó es dirigeix a l’alumnat de la Facultat d’enologia de la URV. La …
COMUNICAT: LA DO TERRA ALTA DENUNCIA I EXIGEIX EL FINAL DE LA CAMPANYA DE DESPRESTIGI QUE PATEIX
•
agost 2, 2024
Després de les informacions publicades als mitjans de comunicació Vadevi i El Món, el Consell …
Maurivin “Se pueden oler las rosas?”
•
juliol 31, 2024
Miquel.iribarren@ravagochemicals.com / wine@ravagochemicals.com
Set cellers de quatre països ja compten amb la nova certificació internacional de viticultura regenerativa
•
juliol 28, 2024
Els vins amb el distintiu Regenerative Viticulture Alliance procedeixen de vinyes regeneratives i, per tant, contribueixen …
El pròxim divendres 9 d’agost, la Denominació d’Origen Terra Alta serà l’encarregada de posar punt final a l’edició 2024 …