Comunicats ACE-CEEC
Jean Leon rememora els orígens a través dels seus Vins de Finca Qualificada en el 60è aniversari del celler
El celler del Penedès presenta la nova imatge del seus quatre vins singulars, inspirada en …
AECAVA ha fet públic el seu Pla Director 2023-2025 on busca posar en relleu la …
L’ICSuro participa al Congrés Mundial de la Vinya i el Vi
La Fundació Institut Català del Suro ha participat al 44è Congrés Mundial de la Vinya …
La Universitat de Barcelona reuneix científics, experts i activistes per parlar de la situació actual …
El Festival Gastronòmic CORPINNAT arriba aquest any a la tercera edició havent-se consolidat com una de les …
Newsletter ICSURO
MÉS ATENTS QUE MAI A AQUESTA TEMPORADA DE LLEVA ’Eloi Madrià diu que la pela de …
Digitalitació de l’agricultura per a la millora de rendiments i l’augment de la sostenibilitat davant el canvi climàtic
El programa TTT impulsa l’acompanyament a la transició digital de persones i empreses del territori. …
12a edició de Temps de Vi arriba plena de novetats per millorar l’experiència del visitant
La dotzena edició de la fira Temps de Vi arrenca aquest pròxim divendres a la Rambla Principal de Vilanova i …