Comunicats

La candidatura PEVITA guanya les eleccions al Consell Regulador de la DO Terra Alta
La candidatura PEVITA guanya les eleccions al Consell Regulador de la DO Terra Alta
La candidatura Pevita va ser la guanyadora d'unes eleccions que han finalitzat amb els següents resultats: Cens B Pevita Viticultors – 1 representant: Josep Vicens Pellisa Unió ...
CONGRÉS RestCat: la nova proposta de la DO Catalunya adreçada a la restauració
CONGRÉS RestCat: la nova proposta de la DO Catalunya adreçada a la restauració
Aquestes i altres qüestions seran tractades en 2 sales per alguns dels experts més destacats d'àmbits com la cuina, la sumillería, la sala o l'àmbit digital en aquest congrés ...
Invitació a l'acte de cloenda del Màster en Begudes Fermentades
Invitació a l'acte de cloenda del Màster en Begudes Fermentades
La conferència de l'acte de cloenda: “Effect of dosage composition on the foamability of bottle-fermented sparkling wines ” anirà a càrrec del Dr. Matteo Marangon, ...
Grans Muralles 2014 de Família Torres s’alça amb el ‘Best in Show’ al Decanter World Wine Awards
Grans Muralles 2014 de Família Torres s’alça amb el ‘Best in Show’ al Decanter World Wine Awards
Grans Muralles 2014 de Família Torres s'alça amb el ‘Best in Show' al Decanter World Wine Awards, el certamen de vins més gran del món que organitza la prestigiosa revista ...
EL VI I LA SALUT, coneixements claus per la formació dels futurs professionals del sector de la restauració
EL VI I LA SALUT, coneixements claus per la formació dels futurs professionals del sector de la restauració
En aquesta ocasió, la Dra. Rosa Ma. Casas, col·laboradora científica de FIVIN i membre del Laboratori de Medicina Interna de l'Hospital Clínic de Barcelona, va exposar tots ...
Congrés científic ‘cork in science and applications'. Nova etapa per l'Institut Català del Suro
Congrés científic ‘cork in science and applications'. Nova etapa per l'Institut Català del Suro
L'Institut Català del Suro (ICSuro) ha encetat una nova etapa que posa fi a 28 anys de consorci públic-privat per transformar-se en una fundació de caire científic i sense ...
La DOQ Priorat presenta “Els noms de la terra”, la nova classificació dels vins d’aquesta denominació
La DOQ Priorat presenta “Els noms de la terra”, la nova classificació dels vins d’aquesta denominació
Un gran vi és el fruit estricte i pur d'un lloc privilegiat. Si tanquem l'angle, més precisa és la identitat, factor essencial de la definició d'un gran vi. Amb aquest objectiu, ...
Ajuts a inversions en el sector vitivinícola
Ajuts a inversions en el sector vitivinícola
Atenent diverses consultes sobre el tema i en base a la informació i documentació de que disposem, podem traslladar als operadors del sector el que segueix: Cal tenir ben present que ...
Europa redueix l'ús del metall i el vol substituir per frenar la toxicitat de la terra
Europa redueix l'ús del metall i el vol substituir per frenar la toxicitat de la terra
La reducció progressiva de l'ús del coure com a fungicida al cep, fins a aconseguir substituir-lo, s'ha convertit en un dels grans reptes de la viticultura ecològica a Europa. Entre ...
Jornada tècnica: Aplicacions de seguretat alimentària en la indústria del vi
Jornada tècnica: Aplicacions de seguretat alimentària en la indústria del vi
JORNADA TÈCNICA: APLICACIONS DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN LA INDÚSTRIA DEL VI Data: Dimecres, dia 22 de maig de 2019 Hora: 10:00 h (duració aproximada 4 h) Lloc: ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation