El celler Abadal ha obtingut el segell Safe Travels,un distintiu promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC)
que permet als viatgers reconèixer, a qualsevol país del món, ...
El primer termini per a les votacions populars de les categories del Digital Wine Contest (Concurs BlocDOCat abans) de Millors Fotografia, Text i Vídeo ha finalitzat. Així, el públic ...
L'Institut Català del Suro, creat l'any 1991, va obrir el Cork Center Laboratory l'any 2001 per unir esforços entre cellers i elaboradors de taps per apostar per la normalització del ...
Jean Leon col·labora amb el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)
per determinar el potencial del sòl de la vinya per absorbir el CO2 atmosfèric i contribuir ...
Es tracta de clips breus on aquest simpàtic personatge es desplaçarà fins on faci falta per maridar un vi DO Catalunya en diferents escenaris. Què tal unes tapes? O una pizza? ...
El reconegut concurs BlocDOCat, creat fa més de 14 anys per la DO Catalunya per reconèixer i premiar les iniciatives digitals de divulgació i reflexió al voltant de la cultura ...
Pel que fa al llançament, Damià Deàs, gerent i enòleg de Vilarnau, ha afirmat que "és magnífic que Kylie Minogue hagi triat un Cava per representar els vins ...
Avui, dia 25 de gener, s'ha obert la fase de campanya del Pràcticum Odisseu 2021
, un programa de la Generalitat de Catalunya que ofereix ajuts econòmics a les empreses situades en municipis ...
Aquest tancament es va produir a inicis del passat mes de desembre i suposa una vulneració del dret d'accés a la informació ambiental de la ciutadania, entrant en conflicte, a més, ...
Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció ...