Comunicats

Can Descregut s’incorpora a CORPINNAT
Can Descregut s’incorpora a CORPINNAT
La marca CORPINNAT , nascuda l'abril de 2018, la integren avui Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí i, des d'avui, ...
La DO Terra Alta present a Madrid Fusión
La DO Terra Alta present a Madrid Fusión
La Denominació d'Origen Terra Alta serà present a l'edició d'enguany del congrés gastronòmic Madrid Fusión , que se celebra del 13 al 15 de gener a IFEMA (Feria ...
Evidències a favor dels efectes saludables del vi. FIVIN NEWS
Evidències a favor dels efectes saludables del vi. FIVIN NEWS
La dieta mediterrània, basada en el consum d'oli d'oliva verge extra, cereals integrals, hortalisses, llegums i fruita seca, al costat d'un consum moderat de peix (principalment blau), productes ...
Presentació del simposi “vins vinents”.  debat i reflexió  estratègica per al futur del sector de la vinya i el vi de  catalanya pel període 2020‐2030
Presentació del simposi “vins vinents”. debat i reflexió estratègica per al futur del sector de la vinya i el vi de catalanya pel període 2020‐2030
A Vilafranca del Penedès, en el marc de les instal∙lacions del VINSEUM, fou presentat per la Consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, aquest Simposi participatiu que ...
La DO Montsant tanca 2019 amb els objectius de l'any assolits i el mercat interior en la retina
La DO Montsant tanca 2019 amb els objectius de l'any assolits i el mercat interior en la retina
La Denominació d'Origen Montsant arriba al final del 2019 havent assolit els propòsits i objectius que es plantejava de cara a l'any en tots els seus eixos de treball: qualitat, promoció ...
#Cop25: el 84% dels espanyols procura triar productes respectuosos amb el medi ambient
#Cop25: el 84% dels espanyols procura triar productes respectuosos amb el medi ambient
El medi ambient preocupa, cada vegada més, als espanyols, el grau de conscienciació no ha deixat d'augmentar en els últims anys segons dades del CIS. Aquesta implicació ...
Cinc exestudiants amb celler propi expliquen el seu aprenentatge sobre l’emprenedoria
Cinc exestudiants amb celler propi expliquen el seu aprenentatge sobre l’emprenedoria
Per primera vegada, aquest curs s'imparteix a la URV una assignatura d'emprenedoria en diverses titulacions. Es tracta d'un pla pilot que s'implementa a les facultats de Química i Enologia i ...
La DO Montsant participa en la Jornada de presentació del PECT Priorat
La DO Montsant participa en la Jornada de presentació del PECT Priorat
Ahir es va presentar a Falset el PECT Priorat , un projecte per al desenvolupament econòmic i la gestió sostenible del paisatge de muntanya mediterrània del Priorat , en el qual participa ...
Les universitats catalanes s’alien per pal·liar l’impacte de la petjada ecològica
Les universitats catalanes s’alien per pal·liar l’impacte de la petjada ecològica
El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), l'organisme de coordinació entre el sistema universitari públic català i la Generalitat, ha creat un grup de treball per preparar l'estratègia ...
Maridatges culturals a Barcelona amb els vins de la DO Terra Alta
Maridatges culturals a Barcelona amb els vins de la DO Terra Alta
Els vins de la Denominació d'Origen Terra Alta seran els encarregats, un any més, d'acompanyar la Gala de Lliurament dels Premis de Periodisme d'Investigació Ramon Barnils . Serà ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation