Comunicats

Agraïment de la DO Penedès als vuit anys de tasca de Josep Maria Albet
Agraïment de la DO Penedès als vuit anys de tasca de Josep Maria Albet
El primer ple de la DO Penedès presidit per Joan Huguet ha servit per a reconèixer la tasca que el seu anterior president, Josep Maria Albet, ha realitzat en els seus 8 anys de mandat. ...
Loxarel, pioner en aplicar aigua ozonitzada i infusions de cua de cavall a les vinyes per protegir-les de plagues i malalties
Loxarel, pioner en aplicar aigua ozonitzada i infusions de cua de cavall a les vinyes per protegir-les de plagues i malalties
Loxarel ha començat a implantar l'ús d'ozó per prevenir malalties a la vinya en substitució del coure o el sofre, que tot i ser productes autoritzats per a l'agricultura ...
‘Cultivare – La màquina natural’ triomfa al Festival Oenovideo
‘Cultivare – La màquina natural’ triomfa al Festival Oenovideo
Es tracta d'un prestigiós certamen internacional de pel·lícules sobre la vinya i el vi. ‘Cultivare. La màquina natural. Making of 2018' és una peça audiovisual ...
Torna la Nit d’Estrelles de Família Torres per gaudir del vi en plena vinya
Torna la Nit d’Estrelles de Família Torres per gaudir del vi en plena vinya
Torna la Nit d'Estrelles, una de les experiències més emblemàtiques que ofereix Família Torres al seu celler de Pacs del Penedès, per gaudir del vi en un entorn idíl·lic ...
 Pilar Just surt reelegida com a presidenta de la DO Montsant per als pròxims 4 anys
Pilar Just surt reelegida com a presidenta de la DO Montsant per als pròxims 4 anys
La nova junta rectora estarà formada per Ricard Rull Coll, Andreu Fernández Asens, Luís Miguel Molina Montoro, Joan Francesc Asens Masdeu i Josep Mª Bargalló Bargalló ...
Joan Arrufí repeteix mandat al capdavant de la DO Terra Alta
Joan Arrufí repeteix mandat al capdavant de la DO Terra Alta
Aquesta nova junta estarà formada pels viticultors Xavier Alanyà, Antònia Aguiló, Josep Pere Colat, Marc Paladella, Francesc Andreu Julià i Josep Vicens; i per Elias ...
Josep Mitjans; ​«A Pèl Barba-roja completa la gamma més rock and roll de Loxarel»
Josep Mitjans; ​«A Pèl Barba-roja completa la gamma més rock and roll de Loxarel»
La fermentació en el mètode ancestral -un mètode molt antic que cada vegada guanya més adeptes al nostre país-, comença en dipòsit -en aquest cas en àmfores- ...
Èxit de participació a la 2a Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages, que fa un important salt qualitatiu
Èxit de participació a la 2a Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages, que fa un important salt qualitatiu
La segona edició de la Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages, ha estat tot un èxit. Unes 3.500 persones han assistit als diferents actes que s'han celebrat entre divendres i diumenge a Manresa, ...
Més de 45.000 degustacions servides en l’edició més exitosa de la fira ‘Temps de Vi’
Més de 45.000 degustacions servides en l’edició més exitosa de la fira ‘Temps de Vi’
L'afluència de públic a la quarantena d'actes oferts durant tot el cap de setmana ha estat contínua, i molts d'aquests actes han penjat el cartell d'entrades esgotades , abans ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation