Comunicats

El Celler Abadal obté el segell Safe Travels
El Celler Abadal obté el segell Safe Travels
El celler Abadal ha obtingut el segell Safe Travels,un distintiu promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) que permet als viatgers reconèixer, a qualsevol país del món, ...
El Digital Wine Contest entra en la seva fase final
El Digital Wine Contest entra en la seva fase final
El primer termini per a les votacions populars de les categories del Digital Wine Contest (Concurs BlocDOCat abans) de Millors Fotografia, Text i Vídeo ha finalitzat. Així, el públic ...
Cork Center LAB: 20 anys al servei de la indústria surera i vitivinícola
Cork Center LAB: 20 anys al servei de la indústria surera i vitivinícola
L'Institut Català del Suro, creat l'any 1991, va obrir el Cork Center Laboratory l'any 2001 per unir esforços entre cellers i elaboradors de taps per apostar per la normalització del ...
Jean Leon i CREAFT col·laboren en un estudi de segrest de carboni a la vinya
Jean Leon i CREAFT col·laboren en un estudi de segrest de carboni a la vinya
Jean Leon col·labora amb el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) per determinar el potencial del sòl de la vinya per absorbir el CO2 atmosfèric i contribuir ...
Mr. Vin, la nova col·laboració de la DO Catalunya amb Enoturista
Mr. Vin, la nova col·laboració de la DO Catalunya amb Enoturista
Es tracta de clips breus on aquest simpàtic personatge es desplaçarà fins on faci falta per maridar un vi DO Catalunya en diferents escenaris. Què tal unes tapes? O una pizza? ...
Record d'inscripcions al concurs de la DO Catalunya; Digital Wine Contest
Record d'inscripcions al concurs de la DO Catalunya; Digital Wine Contest
El reconegut concurs BlocDOCat, creat fa més de 14 anys per la DO Catalunya per reconèixer i premiar les iniciatives digitals de divulgació i reflexió al voltant de la cultura ...
Vilarnau ha estat seleccionada per a elaborar el nou cava de Kylie Minogue
Vilarnau ha estat seleccionada per a elaborar el nou cava de Kylie Minogue
Pel que fa al llançament, Damià Deàs, gerent i enòleg de Vilarnau, ha afirmat que "és magnífic que Kylie Minogue hagi triat un Cava per representar els vins ...
Obertura Pràcticum Odisseu 2021
Obertura Pràcticum Odisseu 2021
Avui, dia 25 de gener, s'ha obert la fase de campanya del Pràcticum Odisseu 2021 , un programa de la Generalitat de Catalunya que ofereix ajuts econòmics a les empreses situades en municipis ...
La DO Terra Alta denuncia el tancament del portal de participació en l'avaluació ambiental per part del Departament de Territori i Sostenibilita
La DO Terra Alta denuncia el tancament del portal de participació en l'avaluació ambiental per part del Departament de Territori i Sostenibilita
Aquest tancament es va produir a inicis del passat mes de desembre i suposa una vulneració del dret d'accés a la informació ambiental de la ciutadania, entrant en conflicte, a més, ...
Llopart aconsegueix el segell SAFE TRAVELS
Llopart aconsegueix el segell SAFE TRAVELS
Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation