La DO Pla de Bages recull el Premis Séquia 2025 L’acte de lliurament dels premis,…
REUTILITZAR PER INNOVAR: JORNADA SOBRE EL FUTUR DE LES AMPOLLES AL SECTOR DEL VI
REUTILITZAR PER INNOVAR: JORNADA SOBRE EL FUTUR DE LES AMPOLLES AL SECTOR DEL VI 19…
Hem aprofitat la nostra visita a ENOMAQ per enfortir els vincles amb els nostres patrocinadors.
Hem aprofitat la nostra visita a ENOMAQ per enfortir els vincles amb els nostres patrocinadors.…
Gran acollida de la DO Pla de Bages a la Barcelona Wine Week 2025
Gran acollida de la DO Pla de Bages a la Barcelona Wine Week 2025 La Denominació…
ARRENCA UNA NOVA EDICIÓ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA GALERA DE LES TERRES DE…
AEB IBÉRICA, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
AEB IBÉRICA, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs AEB Ibérica…
Es constata que els escumosos que fan la segona fermentació amb suro obtenen un tret diferencial
Es constata que els escumosos que fan la segona fermentació amb suro obtenen un tret…
Família Torres defensa la preservació de vinyes velles com a font de biodiversitat
Família Torres defensa la preservació de vinyes velles com a font de biodiversitat El celler…
Més cellers que mai de la DO Pla de Bages a la Barcelona Wine Week 2025
Més cellers que mai de la DO Pla de Bages a la Barcelona Wine Week…
Sandra Estévez, nova responsable d’enologia de Privat i Perelada
Sandra Estévez, nova responsable d'enologia de Privat i Perelada Sandra Estévez, nova enòloga de Privat…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 69
- Go to the next page