Es constata que els escumosos que fan la segona fermentació amb suro obtenen un tret diferencial
Es constata que els escumosos que fan la segona fermentació amb suro obtenen un tret…
Es constata que els escumosos que fan la segona fermentació amb suro obtenen un tret diferencial
Es constata que els escumosos que fan la segona fermentació amb suro obtenen un tret…
Família Torres defensa la preservació de vinyes velles com a font de biodiversitat
Família Torres defensa la preservació de vinyes velles com a font de biodiversitat El celler…
Més cellers que mai de la DO Pla de Bages a la Barcelona Wine Week 2025
Més cellers que mai de la DO Pla de Bages a la Barcelona Wine Week…
Sandra Estévez, nova responsable d’enologia de Privat i Perelada
Sandra Estévez, nova responsable d'enologia de Privat i Perelada Sandra Estévez, nova enòloga de Privat…
MAGUSA Celebra els seus 50 anys i renova el seu patrocini! MAGUSA, Maquinària Vinícola, torna…
AGROVIN, renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
AGROVIN, renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs Grup Agrovin fa més de 60 anys que…
LA DO MONTSANT PARTICIPA EN LA BARCELONA WINE WEEK AMB UNA VINTENA DELS SEUS CELLERS
LA DO MONTSANT PARTICIPA EN LA BARCELONA WINE WEEK AMB UNA VINTENA DELS SEUS CELLERS…
Aniversari de MAGUSA, empresa patrocinadora de l’ACE Celebrem els 50 anys del naixement de MAGUSA…
AMORIM, nou revestiment per a taps naturals Bee W guanya premi a ENOMAQ
AMORIM, nou revestiment per a taps naturals Bee W guanya premi a ENOMAQ L’empresa patrocinadora…
L’oferta enoturística de la DOQ Priorat candidata als Premios Mercey Futurista de Honor
L'oferta enoturística de la DOQ Priorat candidata als Premios Mercey Futurista de Honor Les votacions,…