Segona sessió del Taller de Tast a càrrec de l’enòleg Nicola Biasi
El passat dimarts 13 de febrer es va celebrar a la sala de tast de…
Segona sessió del Taller de Tast a càrrec de l’enòleg Nicola Biasi
El passat dimarts 13 de febrer es va celebrar a la sala de tast de…
CURS PRESENCIAL: Operaris de poda. Introducció a la poda de respecte. (23 febrer 2024)
Aquest curs està destinat a aquells treballadors que volen perfeccionar la seva tècnica i entendre,…
En aquest curs es treballaran els següents continguts: Processos que es duen a terme a…
L’INCAVI-DACC avaluarà la influència d’espècies botàniques d’origen català en la composició i perfil aromàtic del…
CAVATAP, renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
DES DE 1988 AL COSTAT DELS MILLORS CELLERS Som especialistes en productes per a l’elaboració,…
La evidencia científica asocia el consumo moderado de vino con un estilo de vida saludable
Más de 30 investigadores internacionales avalan con sus estudios como un patrón dietético y social,…
Vilarnau revalida el certificat “SUSTAINABLE WINERIES FOR CLIMATE PROTECTION”
Vilarnau ha revalidat el certificat “Sustainable Wineries for Climate Protection”. Per renovar aquest segell sostenible…
La DO Pla de Bages tanca amb èxit l’edició rècord de la Barcelona Wine Week
Una edició consolidada que assoleix rècord d’expositors i planteja ampliar l’espai. Distribuïdors i premsa nacional…
El valor global del sector surer, un element diferencial que no aprofiten prou els vins espanyols
És la conclusió d’una taula rodona amb representants de pes del sectors forestal, industrial i…
El dimarts 6 de febrer, L’ACE-CEEC va assistir al tast conduït pel sommelier Ferran Centelles, amb el títol…