Família Torres augmenta la reutilització d’aigua regenerada per adaptar-se al canvi climàtic
El celler del Penedès va reutilitzar el 2023 el 45% d'aigua de procés per a…
Família Torres augmenta la reutilització d’aigua regenerada per adaptar-se al canvi climàtic
El celler del Penedès va reutilitzar el 2023 el 45% d'aigua de procés per a…
Els cellers de la zona nord de la Denominació d’Origen Montsant han constituït una associació per tal de promoure les…
El dia 2 de juliol, en el marc de l’Assemblea de l’Associació Vinícola Catalana, patronal del…
Noves estacions de mesura de paràmetres ambientals a les vinyes del Bages
L’Institut Cartogràfic i Geològic instal·la dues estacions amb sensors ambientals a la Denominació d’Origen Pla…
La directora general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Alba Balcells,…
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) convoca la XXIII edició del Premi a la Innovació…
Acte de graduació de la promoció 2020-2023 del Grau d’Enologia
El passat 14 de juny va tenir lloc l'acte de graduació de la promoció del…
Pere Campos, President de l'Associació Catalana d'Enòlegs va assistir a l'acte de lliurament dels Premis…
Tenim el plaer d'anunciar-vos el pròxim Congrés Internacional ACE de l'Enologia i el Cava 2024.…
L’INCAVI ha anunciat que aposta per fer una nova onada de la campanya que es…