Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Acte de lliurament del XXI premi d’Enologia “Jaume Ciurana”

El pròxim dia 25 d'octubre a les 12 hores, celebrarem a la Sala de Graus de la Facultat d'Enologia l'Acte de lliurament del XXI premi d'Enologia "Jaume Ciurana".   En el decurs de l'acte, la Sra. Alba Balcells i Barril, directora de l'Institut Català de la Vinya i el vi (INCAVI), pronunciarà la conferència: Un […]

Curs d’elaboració pràctica de licors. Modalitat presencial.

Segona oferta formativa presencial del sector  licors des d’un punt de vista professional. Dins de la gran família de les begudes espirituoses, el sector dels licors sempre ha estat  molt popular a casa nostra. Les possibilitats d’elaboració són múltiples amb una gran varietat de productes disponibles al mercat. L’objectiu d’aquest curs és la treballar de manera […]

Tècniques innovadores en l’elaboració del vi

Jornada tècnica Castell del Remei (Panelles), dijous 10 de novembre de 2011   Inscripcions A través de RuralCat: Inscripcions Per a més informació: A/e: pattstlle.daam@gencat.cat Places limitades (inscripcions per ordre de sol·licituds)  

Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava i Nit de l’Enologia 2022.

Confraria del Cava, Torre Ramona. Subirats Aforament limitat. Es requereix inscripció

Us informem que ja estan obertes les inscripcions per al Congrés Internacional ACE de l’Enologia i del Cava i La Nit de l’Enologia 2022. Data: 11 de novembre de 2022 Lloc: Congrés tècnic (conferències i tast), Confraria del Cava, Torre Ramona. Subirats. Lloc: La Nit de l'Enologia, Cava Centre a la Fassina de Can Guineu. Sant Sadurní d'Anoia. El format serà, durant la jornada laboral […]

Curs per a tècnics de poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte

Aquest curs està destinat a operaris i productors agrícoles amb experiència en la poda de la vinya i orientat a caps de colla i encarregats. Entre d’altres temes, es  parlarà de l’equilibri de les plantes i saber perquè podem un cep, s’aprendran conceptes avançats de la poda hivernal i de la poda en verd de […]

Tècnics de Poda en vinya. Aprofundiment a la poda de respecte.

Del 15 al 24 de novembre de 2022 Modalitat presencial adreçada a TREBALLADORS EN ACTIU. (abstenir-se jubilats i funcionaris) Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, Sant Sadurní d’Anoia. 18 hores Inscripcions

Experiència en l’aplicació d’estratègies alternatives per al control eficaç de la podridura grisa del raïm causada pel fong Botrytis cinerea.

El projecte “Estratègies alternatives a l’ús de fungicides de síntesi per al control de Botrytis al cultiu de la vinya”, dins del marc de la convocatòria “Ajut a les activitats de demostració” del DACAAR, defineix diferents estratègies de tractaments per combatre la malaltia fúngica de la podridura grisa, coneguda també com a Botrytis cinerea. Les […]

Vin-Q: Comunitat digital de viticultura intel·ligent

25 de novembre de 2022 de 17.00h a 19.00h Lloc: Celler Avgvstvs Fórvm, Carretera de Sant Vicenç, s/n, 43700 El Vendrell   El Canvi Climàtic és el gran repte de l’agricultura, que s’afegeix a d’altres com les tensions de preus i costos en la cadena de valor, la crisi energètica i forta inflació en els […]