Notícies del sector
Invitació Especial per als membres de l'Associació Catalana d'Enòlegs Ens complau informar-vos que hem rebut …
ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET DIFERENCIAL POSITIU
•
març 3, 2025
ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET …
Peñafiel será el escenario para debatir sobre el futuro de la viticultura en la Ribera del Duero el próximo 27 de febrero
•
febrer 24, 2025
Peñafiel será el escenario para debatir sobre el futuro de la viticultura en la Ribera …
Més de 30.000 taps recuperats durant el primer trimestre de la prova pilot de reciclatge de taps de suro
•
febrer 24, 2025
Febrer 2025 – Els taps han estat recollits durant els mesos de novembre, desembre i …
La DO Pla de Bages recull el Premis Séquia 2025
•
febrer 24, 2025
La DO Pla de Bages recull el Premis Séquia 2025 L’acte de lliurament dels premis, …
REUTILITZAR PER INNOVAR: JORNADA SOBRE EL FUTUR DE LES AMPOLLES AL SECTOR DEL VI 19 …
Gran acollida de la DO Pla de Bages a la Barcelona Wine Week 2025
•
febrer 17, 2025
Gran acollida de la DO Pla de Bages a la Barcelona Wine Week 2025 La Denominació …
ARRENCA UNA NOVA EDICIÓ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA GALERA DE LES TERRES DE L’EBRE AMB ELS VINS DE LA DO TERRA ALTA
•
febrer 17, 2025
ARRENCA UNA NOVA EDICIÓ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA GALERA DE LES TERRES DE …