Noticies ACE-CEEC
19è edició de Subirats Tasta’l; Mostra de vins, escumosos, gastronomia i productes de la terra
19è edició de Subirats Tasta’l; Mostra de vins, escumosos, gastronomia i productes de la terra …
Inscripcions obertes per al Taller de Tast del 2025
Inscripcions obertes per al Taller de Tast del 2025. Us informem que ja estan obertes …
CELEBRACIÓ de la XERRADA DE VEREMA
Celebració de la xerrada de Verema. 16 de gener a Blancher Ens plau comunicar-vos que …
NOU PATROCINADOR: AMORIM CORK, el major productor, proveïdor i distribuïdor mundial de taps de suro
Ens complau informar-vos que hem incorporat un nou patrocinador a la nostra entitat. Es tracta de AMORIM CORK, …
OBERTES LES INSCRIPCIONS A LA XERRADA DE VEREMA
ns plau comunicar-vos que enguany encetarem l’any amb un esdeveniment que ja s’ha convertit en …
NOU PATROCINADOR: New Group Maquinaria Moderna SL
Ens plau anunciar-vos que hem incorporat un nou patrocinador a la nostra entitat. Es tracta New Group Maquinaria …
El Congrés Internacional ACE 2024 marca un punt d’inflexió en l’enologia amb la incorporació de sensorització i intel·ligència artificial
Sant Sadurní d’Anoia, 15 de novembre de 2024 – La localitat de Sant Sadurní d’Anoia …
Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025
L’ACE-CEEC ha assistit a la conferència-esmorzar del Fòrum Europa Tribuna amb el títol «Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia …