Torna el Club de Tast a la Facultat d’Enologia de la URV

Torna el Club de Tast a la Facultat d’Enologia, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV, i que va dirigit principalment als estudiants de la facultat.

 

La primera sessió de tast, d’aquest any, serà de productes de Solergibert, i tindrà lloc el dimecres, dia 25 de gener a les 17 h a la sala de tast de la Facultat d’Enologia (C. de Marcel·lí Domingo, 1, 43007 Tarragona), a càrrec del seu enòleg Aleix Solergibert, exalumne de la universitat i membre de l’ACE-CEEC.

Celler Solergibert és un celler petit i familiar situat a Artés, al Pla de Bages, una de les zones vitícoles més petites de Catalunya. Treballen amb vinya pròpia,  combinant varietats tradicionals (macabeu, picapoll, sumoll i mandó) i varietats foranes (cabernet i merlot).

 

Per participar, els interessats us podeu inscriure enviant un correu ace@enolegs.cat o trucant al 938912550, si l’aforament ho permet s’obrirà als associats/col·legiats.

 

Nota important

Us informem que aquells associats/col·legiats que desitgeu participar en el club de tast presentant els vostres VINS, podeu contactar amb secretaria per determinar i organitzar les sessions. És una molt bona oportunitat per mostrar als assistents el que feu i fomentar el posicionament dels vostres productes i la imatge de la vostra empresa, al mateix temps que doneu exemple als futurs enòlegs.