Retalls d’actualitat de Rius&Rius

R&R ASSITEIX A L’ASSAMBLEA GENERAL D’INNOVI

En el marc incomparable de les instal·lacions de “Juvé & Camps” a Espiells, ha tingut lloc l’Assemblea General Ordinària d’ INNOVI a la que, en representació de R&R (que ostenta la condició de soci fundador del Clúster Vitivinícola Català) assistí la seva Cap dels serveis Jurídics i Directora Executiva, Sara Rius.

L’Ordre del dia es va centrar en temes protocol·laris d’ordre intern (Acta, Estat de Comptes, Pressupost), Presentació de l’informe de gestió tècnica, Presentació de l’Informe de gestió Econòmica i, més especialment i específica, la d’Eleccions a la Junta Directiva que ha de liderar Entitat durant els propers quatre anys de mandat.

Com a resultat, la nova junta serà liderada per la primera presidenta de la història d’INNOVI, Mireia Torres. Llicenciada en Enginyeria Química i Diplomada en Enologia i viticultura, gran part de la seva carrera professional l’ha dedicada a la recerca en l’àmbit de l’enologia i la viticultura. A més a més de dirigir l’àrea d’Innovació i Coneixement de Família Torres, és directora de Jean Leon i presidenta de la Fundació Família Torres.

La nova Junta Directiva, sota la Presidència de Mireia Torres, està integrada pel següent equip: Jaume Gramona (GRAMONA), Juan Jodar (JUVE & CAMPS), Lourdes Jané (FUNDACIÓ URV), Ignasi Papell (EURECAT), Vicenç Segalés (CODORNIU), Damiá Deas (VILARNAU), Sergi De Lamo (VITEC), Josep Serra (LA VINYETA), Magda Andrés (GMV), Josep Ma. Galimany (COVIDES) i Lluís Canadell (VALLFORMOSA).

R&R A L’ASSEMBLEA DE LA FEGP

Per gentilesa de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, l’acte es desenvolupà a les restaurades instal·lacions del Castell de Penyafort que, en el seu dia a dia conserva i difon un valuós llegat cultural. En representació de R&R assistí l’actual President, Miquel J. Rius, soci fundador de la Unió Empresarial del Penedès.

La Federació Empresarial del Gran Penedès es va constituir el 12 de juny de l’any 2017, com a resultat del procés d’integració de dues organitzacions empresarials que coincidien en la mateixa demarcació: la Unió Empresarial del Penedès (UEP) i l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEPG).

Actualment la FEGP actua com a una organització de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació, que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEGP és independent i té un caire multisectorial i plural.

L’àmbit d’actuació coincideix amb el de les comarques de l’històric Gran Penedès (Garraf, Alt i Baix Penedès) a cavall de les províncies de Barcelona i Tarragona.

Seguint l’aprovació de l’Ordre del dia s’hi varen tractar un conjunt de temes d’ordre intern (Acta, Informe de la Presidència, Estats Comptables, Pressupost, Moviment Societari), menció destacada a la Presentació de l’Anuari 2022 i, una crida especial a la participació a la Nit de l’Empresa 2023, que tindrà lloc el proper 27 d’abril, a la Finca “Mas Soler” de Sant Pere de Ribes.

L’Assemblea fou presidida per Neus Lloveras, Presidenta de l’Entitat, acompanyada d’Anna Cols, Vicepresidenta, Rosa Jorba, Directora General, Carlos Ballesteros, Secretari i Xavier Matas, Consultor comptable i Econòmic-Financer.

L’acte finalitzà amb una copa de cava als Jardins de l’entorn del Castell de Penyafort, que fomentà l’enfortiment de la xarxa relacional entre socis.

 

R&R PARTICIPA EN EL PROJECTE ECPCe

Donat l’èxit del projecte inicial, sota la coordinació de l’INNOVI – Clúster Vitivinícola Català, s’ha celebrat una segona edició del projecte formatiu “Eines per la millora de la Competitivitat de Micro i Petits Cellers” (ECPCe) a les àrees vitivinícoles de la Terra Alta, Priorat i Empordà.

L’objectiu principal d’aquest projecte formatiu és la capacitació dels Petits cellers per aconseguir una millora en els eixos d’Estratègia i gestió, Canvi Climàtic, Comercialització, Internacionalització, Digitalització i Valor Compartit oferint un seguit d’eines i possibilitats. A més compta amb un assessorament individualitzat que permet afrontar les necessitats i reptes de cada celler per treballar-ho conjuntament amb consultors experts.

Per part del Clúster, R&R hem estat convidats a impartir aquests coneixements i atendre les consultes resultants per mitjà de la seva Directora, Sara Rius, advocada especialitzada en Legislació Vitivinícola

A Rius & Rius estem convençuts que la implicació de les empreses en accions formatives és fonamental per a donar resposta a les necessitats del mercat, esdevenint un deure propi del teixit empresarial amb la societat. Entenem, doncs, que la formació és una aposta de futur.

Per això, Rius & Rius complementem els serveis de consultoria integral amb un ampli ventall d’accions formatives: cursos, seminaris, jornades, conferències i tallers destinats a la millora dels recursos humans de les empreses del sector vitivinícola. Es tracta d’accions formatives totalment modulars i adaptables a diversos nivells de coneixement en cada matèria.