PRODECA presenta el calendari d’actuacions 2023

Prodeca manté la seva aposta per l’acompanyament i assessorament a les empreses catalanes del sector agroalimentari en el seu procés d’internacionalització i millora de la competitivitat. L’entitat ha presentat el calendari d’actuacions per aquest 2023, en què destaca la participació fires internacionals, l’organització del Catalan Food Business Forum, la realització de trobades virtuals empresarials i un extens programa formatiu.

Prodeca té per objecte la promoció dels productes agroalimentaris catalans en el mercat nacional i internacional. En aquest sentit, facilita la participació de les empreses catalanes a les principals fires agroalimentàries internacionals i organitza de trobades de negoci entre empreses catalanes i operadors de mercats nacionals i internacionals, així com relacions comercials i de cooperació amb països tercers en l’àmbit agroalimentari.

Prodeca participa activament en iniciatives relacionades amb la gastronomia catalana i l’alimentació de proximitat com a eina de valorització i millora del posicionament dels productes i les empreses catalanes del sector.

 

CALENDARI D’ACTUACIONS PRODECA