Skip to content
  • Iniciar sessió
  • Publicita’t
ENOREPORTS
logo-transparente
ACEtransparente
  • ACE
    • Enòlegs
    • Organització
    • Associar-se
      • Associa’t a l’ACE
      • Preassociació Estudiants URV
    • Eines ACE
      • Borsa de treball
      • Notícies per a professionals
  • Activitats
    • Congrés anual
    • Nit de l’Enologia
    • Tallers de tast
    • Sessions de tast
    • Jornades tècniques
    • Viatges tècnics
    • Valoracions veremes
    • Serveis patrocinadors
  • PUBLICACIONS
    • ACE Revista d’Enologia
    • Acenología
    • Enoreports
    • Butlletí ACE-CEEC
  • ACTUALITAT
    • Noticies ACE-CEEC
    • Comunicats ACE-CEEC
    • Notícies del Sector
    • Recull de premsa
    • Agenda
    • Ofertes formació
  • Directoris
  • Enllaços d’Enologia
  • Col·laboradors
    • Entitats col·laboradores
    • Entitats amb conveni
  • CEEC
    • El Col·legi
    • Col·legia’t
      • Subvencions del CEEC-ACE
    • Organització
    • Directori d’enòlegs i enòlogues Col·legiats
Menu Tancar
  • ACE
    • Sobre nosaltres
    • Organització de l’ACE
    • Associar-se
      • Associa’t a l’ACE
      • Si ets estudiant a la URV, pots preassociar-te a l’ACE
      • Enòlegs i Enòlogues recents graduats subvencionats pel CEEC i l’ACE
  • CEEC
    • El Col·legi
    • Col·legia’t
    • Organització
    • Directori d’enòlegs i enòlogues
  • Activitats
    • Congrés anual
    • Nit de l’Enologia
    • Tallers de tast
    • Sessions de tast
    • Jornades tècniques
    • Viatges tècnics
    • Valoracions veremes
    • Serveis patrocinadors
  • Publicacions
    • ACE Revista d’Enologia
    • Acenologia
    • Enoreports
    • Butlletí ACE-CEEC
  • Actualitat
    • Noticies ACE-CEEC
    • Comunicats ACE-CEEC
    • Notícies del Sector
    • Recull de premsa
    • Agenda
    • Ofertes formació
  • Directori
  • Enllaços d’Enología
  • Iniciar sessió
  • Publicitat

L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation Week

Inici » Pàgina 9
Read more about the article L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation Week
Notícies del sector

L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation Week

L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation…

Comentaris tancats a L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation Week
març 24, 2025
INFORMES I ESTUDIS

Malvasia de Sitges, a càrrec de l’Alba Gràcia. Historiadora i directora del Centre Interpretació de la Malvasia de Sitges.

Presentació sobre la Malvasia de Sitges, a càrrec de l’Alba Gràcia. Historiadora i directora del…

Comentaris tancats a Malvasia de Sitges, a càrrec de l’Alba Gràcia. Historiadora i directora del Centre Interpretació de la Malvasia de Sitges.
març 20, 2025
Read more about the article Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV
Noticies ACE-CEEC

Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV

Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV. Sessió Club de Tast,…

Comentaris tancats a Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV
març 17, 2025
Read more about the article Un viatge en el temps a través de la Malvasia de Sitges a la tercera sessió del taller de tast.
Banner / Noticies ACE-CEEC

Un viatge en el temps a través de la Malvasia de Sitges a la tercera sessió del taller de tast.

Un viatge en el temps a través de la Malvasia de Sitges a la tercera…

Comentaris tancats a Un viatge en el temps a través de la Malvasia de Sitges a la tercera sessió del taller de tast.
març 17, 2025
Read more about the article Últims dies per inscriure’s a la inauguració de Vinspirats del Restaurant Sumoll
Notícies del sector

Últims dies per inscriure’s a la inauguració de Vinspirats del Restaurant Sumoll

Últims dies per inscriure's a la inauguració de Vinspirats del Restaurant Sumoll Informem que són…

Comentaris tancats a Últims dies per inscriure’s a la inauguració de Vinspirats del Restaurant Sumoll
març 11, 2025
Read more about the article ENARTIS, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
Banner / Noticies ACE-CEEC

ENARTIS, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs

ENARTIS, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs Sobre Enartis Enartis…

Comentaris tancats a ENARTIS, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
març 10, 2025
Read more about the article El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi, arriba a la DO Pla de Bages i s’escampa per Navàs, Artés, i Sant Fruitós de Bages
Notícies del sector

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi, arriba a la DO Pla de Bages i s’escampa per Navàs, Artés, i Sant Fruitós de Bages

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi, arriba a la DO Pla de Bages…

Comentaris tancats a El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi, arriba a la DO Pla de Bages i s’escampa per Navàs, Artés, i Sant Fruitós de Bages
març 10, 2025
Read more about the article El Departament d’Agricultura presenta al Mobile World Congress una eina de recomanació de vi català personalitzada amb IA
Notícies del sector

El Departament d’Agricultura presenta al Mobile World Congress una eina de recomanació de vi català personalitzada amb IA

El Departament d'Agricultura presenta al Mobile World Congress una eina de recomanació de vi català…

Comentaris tancats a El Departament d’Agricultura presenta al Mobile World Congress una eina de recomanació de vi català personalitzada amb IA
març 4, 2025
Read more about the article Invitació Especial per als membres de l’Associació Catalana d’Enòlegs
Notícies del sector

Invitació Especial per als membres de l’Associació Catalana d’Enòlegs

Invitació Especial per als membres de l'Associació Catalana d'Enòlegs Ens complau informar-vos que hem rebut…

Comentaris tancats a Invitació Especial per als membres de l’Associació Catalana d’Enòlegs
març 4, 2025
Read more about the article ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET DIFERENCIAL POSITIU
Notícies del sector

ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET DIFERENCIAL POSITIU

ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET…

Comentaris tancats a ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET DIFERENCIAL POSITIU
març 3, 2025
  • Go to the previous page
  • 1
  • …
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • …
  • 72
  • Go to the next page
Amorim_Logos_UN_Vertical_Cork.jp trasparent


© Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya 2025

Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1 · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550



Avís Legal | Politica de Privadesa | Política de Galetes

Utilitzem galetes per a oferir-te la millor experiència en la nostra web.

Podeu esbrinar més sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les als ajustaments.

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.

Galetes estrictament necessàries

Les cookies estrictament necessàries s'han d'activar sempre perquè puguem desar les teves preferències de configuració de cookies.

 

moove_gdpr_popup 7 dies Almacena el estado de consentimiento de cookies del usuario para el dominio actual
_GRECAPTCHA 6 mesos Proporcionada por Google, ayuda a mantener a la web libre de spam
wordpress_sec sessió cookie funcional utilizada por WordPress para mantener la sesión para un usuario registrado.
wordpress_logged_in sessió cookie funcional utilizada por WordPress para identificar al usuario que inició sesión.
wordpress_test_cookie sessió cookie funcional utilizada por WordPress para probar si el navegador utilizado puede aceptar cookies
wfwaf-authcookie- 1 dia Esta cookie es establecida por el plugin de seguridad de WordPress «Wordfence». Se utiliza para autenticar la solicitud de inicio de sesión del usuario.
wordfence_verifiedHuman 1 dia Cookie establecido por Wordfence Security WordPress plugin para proteger el sitio contra ataques maliciosos.

Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.

Galetes de tercers

Aquest web utilitza alguns serveis de Google per recopilar informació anònima com ara el nombre de visitants del lloc, o les pàgines més populars. Deixar aquesta galeta activa ens permet millorar la nostra web.

_ga 2 anys Cookie Analíca de google / Google Analytics. Se usa para distinguir a los usuarios.
_gat_gtag 1 minut Cookie Analíca de google / Google Analytics. Se usa para limitar el porcentaje de solicitudes.
_gid 1 dia Cookie Analíca de google / Google Analytics. Se usa para distinguir a los usuarios.
NID 6 mesos Esta cookie contiene un ID único que Google utiliza para recordar tus preferencias
1P_JAR 1 mes Estas cookies se utilizan para recopilar estadísticas del sitio y realizar un seguimiento de las tasas de conversión.
CONSENT Permanent Registran datos estadísticos anónimos sobre los servicios de Google.
OGPC
1 any Se utiliza para visualizar ubicaciones geográficas utilizando los mapas de Google Maps al visitar la página.

Activeu primer les galetes estrictament necessàries perquè puguem desar les preferències!

Política de galetes

Més informació sobre la nostra política de galetes