L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation Week
L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation…
L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation Week
L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation…
Presentació sobre la Malvasia de Sitges, a càrrec de l’Alba Gràcia. Historiadora i directora del…
Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV
Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV. Sessió Club de Tast,…
Un viatge en el temps a través de la Malvasia de Sitges a la tercera sessió del taller de tast.
Un viatge en el temps a través de la Malvasia de Sitges a la tercera…
Últims dies per inscriure’s a la inauguració de Vinspirats del Restaurant Sumoll
Últims dies per inscriure's a la inauguració de Vinspirats del Restaurant Sumoll Informem que són…
ENARTIS, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
ENARTIS, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs Sobre Enartis Enartis…
El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi, arriba a la DO Pla de Bages…
El Departament d'Agricultura presenta al Mobile World Congress una eina de recomanació de vi català…
Invitació Especial per als membres de l’Associació Catalana d’Enòlegs
Invitació Especial per als membres de l'Associació Catalana d'Enòlegs Ens complau informar-vos que hem rebut…
ES CONSTATA QUE ELS ESCUMOSOS QUE FAN LA SEGONA FERMENTACIÓ AMB SURO OBTENEN UN TRET…