El taller de tast, celebra una nova sessió el pròxim dia 28 de març.
El taller de tast, celebra una nova sessió el pròxim 28 de març. La sessió…
El taller de tast, celebra una nova sessió el pròxim dia 28 de març.
El taller de tast, celebra una nova sessió el pròxim 28 de març. La sessió…
Del 6 al 8 de juny de 2023 Barcelona acull un nou esdeveniment de negocis per…
La Denominació d’Origen Terra Alta celebra enguany el seu 40è Aniversari i, com a acte estel·lar, celebrarà un sopar de…
CAVATAP renova el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
DES DE 1988 AL COSTAT DELS MILLORS CELLERS Som especialistes en productes per a l’elaboració,…
AT Roca inaugura un celler a Sant Sebastià dels Gorgs, al Penedès
El celler és la culminació del projecte iniciat fa 10 anys per Agustí Torelló Sibill,…
CONCARIM Barcelona 2023 estrena la primavera de la DO Conca de Barberà
La Denominació d’Origen (DO) Conca de Barberà torna el proper dilluns 27 de març de 2023 a…
Ha estat una jornada enriquidora on s'ha parlat de vi amb 360°. En contraposició amb…
El president-degà assisteix a la tercera edició dels “Barcelona Rosé International Bubble Awards”
Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards és el concurs que premia els millors vins escumosos rosats del món. Enguany,…
Vinyataires i enòlogues demanen més visibilitat de camí cap a la igualtat
S'enfronten al dia a dia amb la mateixa cadència i persistència que ho fa el…
Combatre els efectes del canvi climàtic mitjançant l’aplicació foliar de derivat específic de microorganismes Dilluns,…