LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN MONTSANT APOSTA FORT PER LA PROMOCIÓ INTERNACIONAL
LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN MONTSANT APOSTA FORT PER LA PROMOCIÓ INTERNACIONAL La DO Montsant prepara també…
LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN MONTSANT APOSTA FORT PER LA PROMOCIÓ INTERNACIONAL
LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN MONTSANT APOSTA FORT PER LA PROMOCIÓ INTERNACIONAL La DO Montsant prepara també…
Els Vins de Finca de Jean Leon, premiats a Mundus Vini Els Vins de Finca…
TESA CORK renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
TESA CORK renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs TESA CORK…
L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation Week
L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation…
Presentació sobre la Malvasia de Sitges, a càrrec de l’Alba Gràcia. Historiadora i directora del…
Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV
Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV. Sessió Club de Tast,…
La Nit de L'Enologia Data: Divendres, 6 de juny Lloc: Castell del Remei (Penelles. Lleida) Congrés Internacional ACE de l'Enologia…
Un viatge en el temps a través de la Malvasia de Sitges a la tercera sessió del taller de tast.
Un viatge en el temps a través de la Malvasia de Sitges a la tercera…
Últims dies per inscriure’s a la inauguració de Vinspirats del Restaurant Sumoll
Últims dies per inscriure's a la inauguració de Vinspirats del Restaurant Sumoll Informem que són…
ENARTIS, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
ENARTIS, renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs Sobre Enartis Enartis…