Torres Brandy Zero Challenge, la primera competición global de proyectos de bares sostenibles Torres Brandy,…
Celebrada l’Assemblea General Ordinària! El passat 22 de febrer, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de…
Reconeixement a Juvé & Camps per la seva col·laboració amb l’ACE-CEEC
Reconeixement a Juvé & Camps per la seva col·laboració amb l’ACE-CEEC El passat mes de…
Torres Brandy Zero Challenge anuncia els 11 finalistes locals
Torres Brandy Zero Challenge anuncia els 11 finalistes locals Els representants dels 11 països participants…
LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN MONTSANT APOSTA FORT PER LA PROMOCIÓ INTERNACIONAL
LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN MONTSANT APOSTA FORT PER LA PROMOCIÓ INTERNACIONAL La DO Montsant prepara també…
Els Vins de Finca de Jean Leon, premiats a Mundus Vini Els Vins de Finca…
TESA CORK renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
TESA CORK renova un any més el seu patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs TESA CORK…
L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation Week
L’INCAVI exposarà els seus darrers estudis sobre reg i innovació enològica a la Wine Innovation…
Presentació sobre la Malvasia de Sitges, a càrrec de l’Alba Gràcia. Historiadora i directora del…
Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV
Sessió Club de Tast, organitzat per l’ACE-CEEC juntament amb la URV. Sessió Club de Tast,…