La professió d'enòleg o enòloga combina tres disciplines: la biologia, la química i l'enginyeria de…
Nota de premsa del Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava 2023
NOTA DE PREMSA Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava 2023 Ja estan…
El passat dia 31 d’octubre es va dur a terme una reunió amb la presidenta…
La UE renova el Màster Erasmus Mundus en Innovació en Enoturisme, que incorpora la transformació…
‘Adaptació i oportunitats davant el canvi climàtic’, a debat en el Gastronomic Forum Barcelona
L’INCAVI organitza una taula rodona per debatre sobre com afecta el canvi climàtic les vinyes…
Organitzat per la Fundació per a la Recerca del Vi i la Nutrició (FIVIN) juntament…
Família Torres presenta el seu Pla de Transició cap a les zero emissions netes el 2040
El celler traça el seu full de ruta per accelerar els esforços de reducció d'emissions davant…
24 Cellers participen a la 36a edició de la Mostra de Vins amb DO Terra Alta
Marta Clot, sommelier i creadora de contingut, serà la pregonera de la Festa del Vi…
L’INCAVILAB es desplega territorialment per oferir més recursos als cellers
La iniciativa per portar els serveis de l’INCAVI a origen i oferir suport, en especial,…
FORMACIÓ SOBRE EL SURO PEL WSET SCHOOL OF LONDONLa Fundació Institut Català del Suro va impartir una…
- Go to the previous page
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 68
- Go to the next page