Corticeira Amorim presenta els seus nous taps de suro amb empremta de carboni negativa
Corticeira Amorim presenta els seus nous taps de suro amb empremta de carboni negativa Revelem…
Corticeira Amorim presenta els seus nous taps de suro amb empremta de carboni negativa
Corticeira Amorim presenta els seus nous taps de suro amb empremta de carboni negativa Revelem…
VILARNAU SERÁ EL CAVA OFICIAL DEL “BARCELONA OPEN BANC SABADELL – TROFEO CONDE DE GODÓ”
VILARNAU SERÁ EL CAVA OFICIAL DEL “BARCELONA OPEN BANC SABADELL – TROFEO CONDE DE GODÓ”…
Els vins en llauna, a debat en un taller especialitzat El passat 8 d’abril es…
Congreso Latinoamericano de Viticultura y Enología 2025 “Congreso Latinoamericano de Viticultura y Enología 2025” Organitza:…
EXPERTI ES CONVERTEIX EN EL PATROCINADOR OFICIAL DE LA NIT DE L’ENOLOGIA
EXPERTI ES CONVERTEIX EN EL PATROCINADOR OFICIAL DE LA NIT DE L’ENOLOGIA Us anunciem que EXPERTI és…
El president-degpa assisteix a la celebració dels 20 anys de PCats, comunicació
El president-degpa assisteix a la celebració dels 20 anys de PCats, comunicació El passat dia…
Jornada de portes obertes de l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech
Jornada de portes obertes de l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech…
Trobada entre els enòlegs catalans i valencians per explorar sinergies i col·laboracions
Trobada entre els enòlegs catalans i valencians per explorar sinergies i col·laboracions Aquest mes d’abril…
Un estudi revela que el cava es manté fort en un context de reptes i oportunitats
Un estudi revela que el cava es manté fort en un context de reptes i…
Tast amb Llops es solidaritza amb els afectats per la DANA convidant cellers valencians i…