Ens plau anunciar-vos que hem incorporat un nou patrocinador a la nostra entitat. Es tracta d’Alfactec, una…
MASILVA renova el patrocini amb l’Associació Catalana d’Enòlegs
A M.A.SILVA, operem a l'avantguarda de la indústria del suro, alineant les nostres activitats amb…
Salustià Álvarez, DOQ Priorat: “La sequera és més dràstica que la fil·loxera”
El president de l'entitat del vi prioratina parla a VADEVI de l'excepcionalitat que viu el…
Pedro Muñoz a VADEVI: “El Brut Rosé Millésimé agrada molt al mercat japonès”
El director tècnic i enòleg del celler Roger Goulart parla del millor escumós rosat jove dels…
Pere Llopart: “Enguany tindrem, altre cop, una verema curta”
L'enòleg i responsable de producció de Llopart parla de la collita als cellers Corpinnat, de…
Vins de productors de proximitat, formatges i embotits artesans. Aquesta és, a grans trets, l’oferta…
La DO Terra Alta marida les primeres jornades de l’arròs del Delta de l’Ebre
LA DO TERRA ALTA MARIDA LES PRIMERES JORNADES DE L’ARRÒS DEL DELTA DE L’EBRE …
La DO Montsant arrenca una nova verema prematura i que es preveu més curta de l’habitual
La Denominació d’Origen Montsant posava en marxa oficialment la seva verema 2024 la tercera setmana d’agost,…
XXXV Jornada d’Agricultura a Prada: Viticultura d’alçada i canvi climàtic als Països Catalans
El 19 i 20 d'agost es va celebrar la 56a edició de la Universitat Catalana d’Estiu.…
ENTRERVISTA: “Fem sortir els enòlegs dels seus cellers” Tast Vertical
Aquest Agost, Pere Campos va asistir al programa Tast vertical conduit per Empar Moliner a…