ENTRERVISTA: “Fem sortir els enòlegs dels seus cellers” Tast Vertical
Aquest Agost, Pere Campos va asistir al programa Tast vertical conduit per Empar Moliner a…
ENTRERVISTA: “Fem sortir els enòlegs dels seus cellers” Tast Vertical
Aquest Agost, Pere Campos va asistir al programa Tast vertical conduit per Empar Moliner a…
AMB 770.000 QUILOS COLLITS, LA DO TERRA ALTA PREVEU UNA VEREMA INFERIOR A LES DARRERES CAMPANYES
La verema a la Denominació d’Origen Terra Alta va arrencar fa un parell de setmanes…
Resultats del concurs de vins de la DO Conca: els podis, per categories
Aquest dissabte 24 d'agost s'han donat a conèixer les medalles d'or, plata i bronze de…
Aconsegueixen produir sucs de préssec i raïm més saludables reaprofitant els residus del vi
La URV i l’IRTA col·laboren en el desenvolupament d’un suc funcional utilitzant les mares del…
AGROVIN LANZA EL PRIMER LIBRO SOBRE POTENCIAL REDOX EN ENOLOGÍA
Se trata de la única publicación que existe actualmente en torno a esta materia y…
3000€. El guardó es dirigeix a l'alumnat de la Facultat d'enologia de la URV. La…
COMUNICAT: LA DO TERRA ALTA DENUNCIA I EXIGEIX EL FINAL DE LA CAMPANYA DE DESPRESTIGI QUE PATEIX
Després de les informacions publicades als mitjans de comunicació Vadevi i El Món, el Consell …
Miquel.iribarren@ravagochemicals.com / wine@ravagochemicals.com
Els vins amb el distintiu Regenerative Viticulture Alliance procedeixen de vinyes regeneratives i, per tant, contribueixen…
a DO Terra Alta tanca el cicle Divendres Divins al Poble Vell de Corbera d’Ebre
El pròxim divendres 9 d’agost, la Denominació d’Origen Terra Alta serà l’encarregada de posar punt final a l’edició 2024…